Wereldbol kurk met RVS-standaard

€ 49,95

  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Haarscherpe afdruk van jouw wereldkaart
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Deze wereldbol van Wereldkaarten.nl is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kurk. Deze wereldbol heeft een doorsnede van 25 cm en een hoogte van 30 cm. Om de bol neer te zetten, wordt een handige RVS-standaard erbij geleverd. Op deze manier blijft jouw wereldbol stevig staan op je bureau. Je kunt onze prikvlaggetjes bijbestellen om te markeren waar jij bent geweest!

Selecteer het gewenste product:
€ 49,95
 

Productbeschrijving

Plan je vakantie met de wereldbol kurk

Tegenwoordig is het erg trendy om een wereldkaart in je interieur te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld aan de muur, maar het is ook erg leuk om een wereldbol neer te zetten. In ons assortiment vind je nu een wereldbol van kurk. De wereldbol heeft de kenmerkende kleur van kurk, waarbij alle landen in het zwart erop gedrukt zijn. Op deze wereldbol kun je aangeven welke reizen je al gemaakt hebt en welke je allemaal nog wilt maken. Dit kun je eventueel aangeven met punaises, kopspelden of prikvlaggetjes. In ons assortiment vind je een set van 100 prikvlaggetjes in 5 verschillende kleuren. Deze vlaggetjes kun je bestellen voor €8,95. Zo kun je de landen markeren die je al bezocht hebt, maar ook je komende roadtrip of wereldreis plannen. Zet je de bol bijvoorbeeld op je bureau neer? Dan kun je tijdens het werken terugdenken aan de herinneringen van de reizen die je al gemaakt hebt.

De wereldbol van kurk bestellen

Een wereldbol kurk is een leuke decoratie voor op je bureau, tafel of op de kast. De wereldbol is gemaakt van kurk en heeft een doorsnede van 25 cm en een hoogte van 30 cm. Alle landen zijn weergegeven in het zwart. De kurk wereldbol wordt geleverd met RVS standaard. Eventueel kun je nog leuke prikvlaggetjes bijbestellen, zodat je kunt bijhouden welke landen je al bezocht hebt. Je bestelt de kurk wereldbol voor €115,95 per stuk.

Het bestellen van de kurk wereldbol gaat erg gemakkelijk. Allereerst selecteer je het product en kun je eventueel nog extra plastic prikvlaggetjes bij bestellen voor €8,95. De wereldbol zelf bestel je voor €39,95.

Bestel vandaag nog een wereldbol kurk vanaf €115,95 bij Wereldkaarten.nl!

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij jou, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto zie je een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto zie je hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas eruit ziet. Zoals je ziet, worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door jezelf te bevestigen en zodra je dat hebt gedaan, is de foto op aluminium van jouw wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!