Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart dieren

Wereldkaart met dieren

Bij Wereldkaarten.nl heb je nu ook de wereldkaart met dieren. Je vindt in deze categorie verschillende prints van wereldkaarten met dieren. Voor de jongste kinderen, maar ook voor iets oudere. Deze kaarten zijn te bestellen op canvas, hout, aluminium, glas en poster en verkrijgbaar vanaf € 9,95. Wanneer je besteld hebt, wordt jouw wereldkaart binnen 5 werkdagen verzonden.

Diverse formaten en materialen
Snelle levering!
Voordelig vanaf € 9,95


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten met dieren:

Dieren wereldkaart

Bij Wereldkaarten.nl heb je nu ook de wereldkaart met dieren. Je vindt in deze categorie verschillende prints van wereldkaarten met dieren. Voor de jongste kinderen, maar ook voor de iets oudere kinderen is er een wereldkaart dieren. De wereldkaart dieren zijn te bestellen op canvas, hout, aluminium, glas en poster en verkrijgbaar vanaf € 9,95. Daarnaast bieden wij ook fotobehang wereldkaart dieren aan, welke geschikt is voor elke kamer. Wanneer je hebt besteld, wordt jouw wereldkaart dieren vanzelfsprekend zo snel mogelijk verzonden!

Diverse formaten en materialen
Snelle levering!
Voordelig vanaf € 9,95

De mogelijkheden van een wereldkaart met dieren

Ben je op zoek naar een mooie muurdecoratie voor op de kinderkamer? Dan is een wereldkaart met dieren erop een leuke optie. Deze kaarten bevatten vrolijke kleuren en allerlei soorten dieren. Een wereldkaart dieren ziet er niet alleen heel vrolijk uit, maar is ook nog eens erg educatief. Het is een super leuke manier om spelenderwijs de verschillende diersoorten te leren kennen! Door de vrolijke kleuren ziet de kaart er prachtig uit op een kale muur.

Je kunt een wereldkaart met dieren af laten drukken op verschillende materiaalsoorten. De wereldkaart is af te drukken op canvas, hout, aluminium, glas en poster. Door de verschillende prints en materiaalsoorten is er zeker een passende wereldkaart te vinden voor op de kinderkamer.

Muurdecoratie: Wereldkaart dieren

De dierenkaart is niet alleen een leuke muurdecoratie voor op de kinderkamer van je eigen zoon of dochter, maar ook een aanrader om cadeau te geven. Je bestelt een wereldkaart al vanaf € 9,95 en is dus geschikt voor ieder budget!

Naast wereldkaarten met dieren, vind je voor kinderen ook nog een leuke schatkaart en wereldkaart met mensen of voertuigen in ons assortiment.

Het bestellen van een wereldkaart met dieren

Het bestellen van een dieren wereldkaart gaat erg gemakkelijk. Kies allereerst de dieren wereldkaart, die jij graag wilt. Vervolgens kun je het gewenste materiaal en formaat selecteren en doen wij de rest! Een poster wereldkaart is de goedkoopste manier om een wereldkaart af te laten drukken. Een wereld poster is verkrijgbaar voor € 9,95 bij een formaat van 30x40 cm. Een canvas wereldkaart van 30x40 cm is te bestellen voor € 34,95.

Wanneer jij jouw wereldkaart met dieren besteld hebt, wordt jouw bestelling binnen de kortste keren ingepakt en verzonden. De verzendkosten van een wereldkaart zijn € 5,95.

Bestel vandaag nog jouw favoriete wereldkaart met dieren vanaf € 9,95 bij wereldkaarten.nl!

Bestel een wereldkaart met dieren