Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Hoofdsteden Duitsland

Stadskaarten hoofdsteden Duitsland

Als je favoriete Duitse steden hebt, zijn stadskaarten van Duitse hoofdsteden ontzettend leuk om aan jouw wand te hangen. Stadskaarten worden steeds populairder en zijn nu ook verkrijgbaar op Wereldkaarten.nl. Zo kun je kaarten van onder andere Berlijn en Köln in huis halen. Wij hebben veel kaarten beschikbaar van hoofdsteden van Duitse deelstaten. Deze kun je hieronder aanklikken en bestellen. Dus bestel snel een stadskaart van een grote Duitse stad!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze stadskaarten van Duitse steden:

Stadsposters Duitse hoofdsteden

Van wereldkaarten krijgen wij nooit genoeg. Naast wereldkaarten willen wij de schaal wat verkleinen naar stadskaarten. Als jij een favoriete stad hebt, ken je die misschien ook wel uit je hoofd. Het is dan vooral leuk als je de kaart van een stadsposter herkent. Naast de leuke herkenningspunten is een stadskaart erg trendy. De zwart-witte afbeelding geeft een mooie uitstraling, die past bij veel verschillende interieurstijlen. Hiermee kun je een anders lege en saaie wand opvullen. Een stadskaart aan de muur is uniek en zal leiden tot interessante gesprekken met gasten die de afbeelding ontdekken. Een stadskaart kun je bestellen op vijf verschillende materialen. Dat zijn: canvas, poster, hout, aluminium of plexiglas. Je krijgt dus per Duitse stad ook nog eens de optie om een materiaal te kiezen dat bij jou past. Zo personaliseer je dus volledig een Duitse stadskaart naar jouw wensen. Kan jij nou bijvoorbeeld niet genoeg krijgen van Berlijn en wil je graag een canvasdoek aan de muur hebben? Bestel dan een stadskaart Berlijn op canvas. Zo zijn er veel meer mogelijkheden te noemen.

Stadskaarten hoofdsteden Duitsland bestellen

Onze oosterburen hebben een aantal indrukwekkende steden, die ook bij buitenlanders een bepaald gevoel aanwakkeren. Wil jij nou graag een mooie herinnering aan jouw favoriete Duitse stad? Bestel dan nu snel een van onze Duitse steden op een materiaal naar jouw keuze. In onze besteltool kun je de meerdere materialen vinden waarop je een stadskaart kunt bestellen. Eerst kies je natuurlijk een mooie stad waar je een speciaal gevoel bij hebt. Voor de verzending brengen wij € 5,95 in rekening, tegen deze betaling kun jij de stadskaart binnen de kortste keren in huis verwachten. Na een bestelling kun jij dus snel en voordelig genieten van een stadskaart aan de muur. Bestel nu snel een stadskaart van een Duitse hoofdstad op Wereldkaarten.nl!

Bestel een Duitse stadskaart