Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart op poster

Wereldkaarten op poster

Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
Onze klanten geven ons een 9.3!

Onze wereldkaarten op poster:

Unieke wereldkaart op posterpapier afgedrukt

Elke wereldkaart poster, die je op WereldKaarten.nl kunt vinden, is in veel verschillende formaten te bestellen. Sterker nog: de grootste keus qua wereldkaartposters heb je hier! De wereldkaart op poster die je bij ons bestelt, is van zeer hoge kwaliteit. De wereldkaart wordt uiteraard geprint in hoge resolutie en op zijdeglans fotopapier, dat zelfs wordt gebruik door professionele fotografen en musea. Wij streven ernaar altijd de hoogst mogelijke printkwaliteit te leveren.

Wereldkaart op poster

Bij WereldKaarten.nl kun je een mooie wereldkaart op een foto poster laten printen. De wereldkaart op poster is te bestellen in allerlei formaten. Kies jouw favoriete wereldposter, selecteer het gewenste formaat en wij doen de rest! Je bestelt al een wereldkaart op poster vanaf € 9,95. Wanneer je besteld hebt, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het afdrukken van jouw wereldkaart.

✓ Voordelig!
✓ Diverse formaten
✓ Snelle levering!

De mogelijkheden van een wereldkaart op poster

Elke wereldkaart, die op Wereldkaarten.nl te vinden is, kun je op vele formaten poster te bestellen. Sterker nog: hier heb je de grootste keus qua wereldkaartposters! De muurdecoratie poster met foto van een fraaie wereldkaart, die je bij ons bestelt, is van zeer hoge kwaliteit, omdat de wereldkaart in hoge resolutie op een poster, van zijdeglans fotopapier, wordt afgedrukt. Dit papier wordt ook door professionele fotografen en musea gebruikt! Wij streven ernaar altijd de hoogst mogelijke printkwaliteit te leveren. Op deze manier kun je zo lang mogelijk genieten van een mooie wereldkaart op posterformaat.
Je hebt talloze mogelijkheden wat betreft een fotoposter wereldkaart. Je kunt bijvoorbeeld voor een gedetailleerde kaart kiezen of juist voor een wereldkaart die speciaal voor kinderen is ontworpen. De kinderwereldkaarten zijn erg educatief, omdat de kinderkaarten leuke prints met namen van continenten of landen bevatten. De gedetailleerde kaarten zijn meer zoals de kaarten die je in een atlas kunt vinden.
Ook is het erg leuk om jouw wereldposter in te lijsten. Met een lijst maak je de poster helemaal af. Daarnaast zorgt een ingelijste poster met foto print van een wereldkaart voor een luxe uitstraling.
De wereldkaart op poster is een budgetvriendelijke manier om een wereldkaart af te laten drukken. Je bestelt namelijk al een poster van de wereld in het formaat 30x40 cm voor € 9,95. Ook is het erg leuk en origineel om een wereldkaart foto op poster cadeau te geven.

Formaten wereldkaart op poster

Als je een leuk design voor jouw wereldkaart op poster hebt gevonden, moet je ook nog een formaat kiezen. De meest populaire formaten hebben wij voor je op een rijtje gezet:

• 40 x 30 cm € 9,95
• 60 x 40 cm € 14,95
• 90 x 60 cm € 29,95
• 100 x 100 cm € 59,95
• 120 x 80 cm € 59,95
• 150 x 100 cm € 89,95


Voor een overzicht van al onze formaten en prijzen kun je een kijkje nemen op onze prijzenpagina. Je kunt ook jouw design uitzoeken en daar al onze formaten bekijken!

Educatieve posters met een wereldkaart

Een poster met wereldkaart is zeer educatief! Wij bieden in ons assortiment meerdere wereldkaarten aan die bij kunnen dragen aan jouw kennis of aan die van jouw kinderen. Alle wereldkaarten met het thema ‘kinderkamer’ kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind, omdat deze wereldkaarten speciaal gemaakt zijn om jouw kind iets te leren over bijvoorbeeld de cultuur, natuur en geografie van de wereld. Voorbeelden hiervan zijn de wereldkaarten ‘onze dieren en gebouwen’, ‘mensen, natuur en gebouwen’ en de wereldkaart ‘continenten en zeeën’. De wereldkaarten in de categorie ‘detail’ zijn het soort kaarten die je in een atlas tegen kunt komen. Vooral de wereldkaarten ‘klassiek’, ‘geografisch’, ‘kleuren’ en ‘alle landen’ kunnen jou helpen om te onthouden waar bepaalde landen liggen en om een beter beeld van de wereld te krijgen. Deze voordelen zijn mooi meegenomen, maar naast de educatieve functie dragen de wereldkaarten op poster natuurlijk ook bij aan het opfleuren van jouw interieur.

Wereldkaart poster groot

Voor de meest indrukwekkende wereldkaarten ben je bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk hele grote posters te koop! Een grote wereldkaart kan van een saaie witte muur een echte blikvanger maken. Het grootste formaat poster dat wij aanbieden is 150 bij 100 cm. Wil je het liefst zo groot mogelijk? Kijk dan eens naar ons wereldkaart behang. Met dit behang maak je van een complete muur een wereldmap.

Het bestellen van een wereldkaart op poster

Wanneer je een wereldkaart hebt kunnen kiezen, kan het bestellen beginnen. Selecteer de print van jouw keuze en kies vervolgens het gewenste posterformaat. Je kunt bijvoorbeeld voor een grote wereldkaart op poster kiezen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor een wereldkaart op een klein posterformaat kiezen. Er zijn talloze mogelijkheden.
Wanneer je de poster besteld hebt, drukken wij deze zo snel mogelijk voor je af en verzenden wij de wereld-, stads- of landkaart verpakt in een koker. Op deze manier beschadigt de poster niet tijdens de reis naar jouw huis. De verzendkosten bedragen € 5,95.

Bestel vandaag nog jouw favoriete wereldkaart op poster vanaf € 9,95 op Wereldkaarten.nl!

Bestel een wereldkaart poster