Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

De muursticker wereldkaart, een enorme sticker om je muur een wereldlijk tintje te geven

Stickers zijn een mooie en gemakkelijke manier om je wand te decoreren. We zien dit tegenwoordig in veel woonstijlen terug. Met een muursticker verander je in no time de complete uitstraling van een kamer. Een van onze populairste is de wereldkaart muursticker. Een wereldkaart sticker kan op allerlei manieren terugkomen in je interieur.

De passende wereldkaart sticker voor jou

Abstract of juist gedetailleerd, de wereldkaart muursticker bestaat in veel verschillende uitvoeringen. Ze passen hierdoor in elk interieur. Het maakt niet uit of jouw stijl modern en strak of juist rustiek en landelijk is. Omdat een wereldkaart muursticker in vele uitvoeringen te krijgen zijn zal er altijd één zijn die bij jouw interieur past. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn herpositioneerbaar. Kies een geschikte muur in de gewenste kamer en plakken maar! Een wereldkaart zal prachtig tot z’n recht komen op een prominente plek in de kamer. Denk bijvoorbeeld aan een witte muur boven de bank. Op deze manier is de sticker een goed alternatief op de standaard muurdecoraties zoals schilderijen en foto’s. Met een wereldkaart sticker wordt jouw kamer speciaal en uniek en krijg je een goedgevulde muur. Ook in de slaapkamer zal een wereldkaart sticker prachtig boven het bed staan. Daarnaast is het een leuk idee om een saaie muur op de kinderkamer met een wereldkaart op te leuken. Niet alleen decoratief, maar ook leerzaam. Op deze manier kan een kind namelijk gemakkelijk leren waar welk continent en land ligt.

Een muursticker wereldkaart voor de echte reizigers

Met onze Google Maps stickers kun je aangeven in welke landen je al bent geweest. Ben jij zelf niet zo’n wereldreiziger, maar zoek je een cadeau voor iemand die erg van reizen houdt? Dan heb je nu het juiste cadeau gevonden. Een wereldkaart sticker is de perfecte woondecoratie voor elke globetrotter. Ook wanneer je thuis bent kun je als reiziger genieten van de wereld met een muursticker wereldkaart aan de muur. Al starend naar je muursticker wereldkaart kun je zo het gevoel krijgen alsof je weer op reis bent of kun je dromen over de verre reizen die nog gemaakt gaan worden. Kortom, heb jij echt reizigersbloed in je of een fascinatie voor de wereld om ons heen, dan is de muursticker wereldkaart een aanrader voor jou.

Koop hier je wereldkaart muursticker!

Bij Wereldkaarten.nl werken we met de beste materialen. Wanneer je een wereldkaart sticker bij ons bestelt, ben je dus verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast heb je keuze uit verschillende designs en stijlen van de wereldkaart muursticker. Bestel dus snel jouw wereldkaart om te plakken bij Wereldkaarten.nl!

Bestel een wereldkaart