Kraskaart gedetailleerd

€ 9,95

  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Haarscherpe afdruk van jouw wereldkaart
  Onze klanten geven ons een 9.3!

NIEUW! Deze unieke kraswereldkaart! Deze gedetailleerde wereldkaart bevat alle landen, net als in een normale atlas. Je kunt deze wereldkaart krassen en zo bijhouden welke landen je allemaal bezocht hebt. Het ideale cadeau voor de reiziger! De afmetingen van de wereldkraskaart zijn 88x52 cm en jij hebt hem binnen de kortste keren in huis!

 

Productbeschrijving

Kras Wereldkaart

✓ Uit voorraad leverbaar
✓ Uniek reis cadeau!  
✓ Kras alle bezochte landen open  

Reizen aan de muur met een kraskaart

Ben jij gek op reizen en zou je het liefste elk land willen bezoeken? Dan is de wereldkraskaart echt iets voor jou! Je kunt namelijk met de scratch jouw wereldkaart reizen bijhouden. Wanneer je een land bezocht hebt, kun je dit land open krassen op de kaart. Je kunt de kaart bijvoorbeeld boven je bank hangen, zodat het een echte eyecatcher is. Zo kun je wegdromen bij alle mooie reizen die je gemaakt hebt. De kaart biedt dan ook uren gespreksstof. Wanneer er visite komt, kun je eindeloos praten over de gemaakte reizen.

Niet alleen biedt de kaart een mooi overzicht van alle bezochte landen, maar is het ook een middel om je volgende reis te plannen.

De wereldkaart is niet alleen super leuk om jouw reizen mee bij te houden, maar staat ook erg mooi in bijvoorbeeld je woonkamer. Door de vrolijke kleuren van de landen wordt het een echte eyecatcher in je interieur.

Houd je zelf niet zo erg van reizen, maar ben je op zoek naar een cadeau voor een echte reiziger? Dan is deze kaart zeker een aanrader. De ontvanger kan de alle bezochte landen op de wereldkaart poster krassen.

Het bestellen van een kraskaart

Wanneer je een wereldkaart om te krassen wilt bestellen, gaat dit erg gemakkelijk. Selecteer de kraskaart en het gewenste aantal. De scratch wereldkaart heeft een afmeting van 88x52 cm en kost €24,95. De verzending kost €5,95 en de scratch map wereldkaart wordt geleverd in een koker, zodat hij niet beschadigt. Deze wereldkaart is namelijk gemaakt van postermateriaal. Ook is het logo van Wereldkaarten.nl zichtbaar op de kaart. Bij Wereldkaarten.nl maken we kaarten van de beste materialen. De kwaliteit van de krasbare wereldkaart is dan ook erg goed, waardoor je eindeloos kunt genieten van al jouw mooie herinneringen. De kras wereldkaart is uit voorraad leverbaar. Wanneer je besteld hebt, wordt de wereldkaart binnen 5 dagen verzonden.

Ga snel jouw bezochte landen op de wereldkaart wegkrassen en bestel één voor €24,95 bij Wereldkaarten.nl!

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij jou, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto zie je een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto zie je hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas eruit ziet. Zoals je ziet, worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door jezelf te bevestigen en zodra je dat hebt gedaan, is de foto op aluminium van jouw wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!