Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Zwart-wit

Wereldkaarten zwart-wit

Een van de vele opties bij Wereldkaarten.nl is een zwart-wit wereldkaart. Deze wereldkaarten zijn ontzettend populair en mogen zeker niet ontbreken in jouw interieur. De wereldkaarten zwart-wit zijn verkrijgbaar op veel verschillende formaten en materialen. Waar wacht je nog op? Bestel snel je favoriete zwart-wit wereldkaart en geniet van de abstracte, creatieve en gedetailleerde wereldkaarten!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang

Een unieke zwart witte wereldkaart voor jou!

Wereldkaarten zijn tegenwoordig een echte musthave voor in je interieur. Je ziet ze bij veel interieurbloggers, in woonbladen en bij mensen thuis hangen. Ook niet gek, want een wereldkaart is een prachtige decoratie voor iedereen die van reizen houdt. En wie houdt daar nou niet van? Op een wereldkaart van Wereldkaarten.nl staan alle landen afgedrukt, zoals je ze ook terugvindt in de atlas. Wij bieden veel verschillende soorten wereldkaarten aan, waaronder zwart-witte wereldkaarten. Zoals de naam al zegt, zijn deze wereldkaarten bewerkt in een zwart-witte kleur, net als bij een zwart-wit foto. Dit geeft de wereldkaart een unieke en strakke uitstraling. Door de neutrale kleuren past een wereldkaart zwart wit in ieder interieur.

Jouw zwart wit kaart Nederland personaliseren

De wereldkaart met zwart-witte kleuren kun je geheel aanpassen aan je eigen voorkeuren. Je kunt namelijk zelf nog kiezen wat voor formaat zwart wit kaart Nederland je aan de muur wilt hangen en op welk materiaal je je wereldkaart poster afgedrukt wilt zien. Wij bieden vijf materiaalsoorten aan: hout, canvas, aluminium, glas en een poster. De keuze is aan jou! Doordat iedereen weer voor een andere combinatie gaat, ben je altijd zeker van een unieke wereldkaart, die ook nog eens perfect bij jou en je interieur past.

Europa kaart zwart wit

Een zwart wit wereldkaart is mooi op ieder materiaal, maar past toch wel echt heel goed bij een poster. Een zwart wit wereldkaart op poster oogt op het eerste gezicht misschien wat simpel, maar wanneer je de wereldkaart zwart wit poster aan de muur hangt, zal het een echte eyecatcher zijn. Een wereldkaart poster zwart-wit kun je in een mooie zwarte of witte lijst aan de muur hangen of gewoon simpel met punaises aan de muur prikken. Door de neutrale kleuren van de Europa kaart zwart wit en het basic postermateriaal heeft de wereldkaartposter een prachtige clean-uitstraling. Deze uitstraling van de landkaart Nederland zwart wit staat mooi bij elke interieurstijl. Een wereldkaart zwart wit is bovendien erg leuk met onze prikvlaggetjes, zodat je op een hippe manier kunt aangeven welke landen je al eens hebt bezocht en welke landen nog een bezoekje verdienen.

Jouw wereld zwart wit bestellen

Hieronder hebben we al onze zwart-wit wereldkaarten voor je verzameld. Je kunt hier je favoriete wereldkaart zwart wit poster uitkiezen. Daarna kun je een keuze maken tussen de verschillende materialen en het gewenste formaat van jouw Europa kaart zwart wit uitkiezen.. Vervolgens is het mogelijk een ophangsysteem bij te bestellen, zodat je je wereldkaart zwart wit gemakkelijk en snel aan de muur kunt hangen. Bij sommige materialen zijn ook nog accessoires mogelijk, zoals een baklijst of prikvlaggetjes. Met de leuke prikvlaggetjes kun je op jouw Europa kaart zwart wit precies aangeven welke landen nog op je bucketlist staan of welke landen al een bezoekje hebben gehad. Zo maak je jouw wereld zwart wit in één keer compleet en kun je er heerlijk van gaan genieten!

Formaten wereldkaart zwart wit

Je kunt een zwart wit wereldkaart op verschillende formaten bestellen. Hieronder vind je een overzicht van de meest bestelde formaten van onze wereldkaarten:

  • 40 x 30 cm
  • 60 x 40 cm
  • 80 x 60 cm
  • 120 x 80 cm
  • 150 x 100 cm
  • 200 x 100 cm


Een volledig overzicht van al onze formaten en prijzen vind je op onze prijzenpagina. Ook bij elk verschillend ontwerp vind je alle formaten waarin de kaart van Nederland zwart wit te verkrijgen is. Twijfel niet en bestel vandaag nog een wereldkaart!

Bestel een zwart-wit wereldkaart