Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart kinderkamer

Wereldkaart kinderen

Een wereldkaart voor kinderen is niet alleen decoratief, maar ook leerzaam. Kinderen leren door een wereldkaart kinderen snel de vorm van elk continent en ze kunnen ontdekken waar elk continent zich bevindt. Daarnaast staan ze prachtig als wanddecoratie in elke kinderslaapkamer. Je kind zal er optimaal van genieten!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze kinderwereldkaarten:

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wereldkaart kinderkamer

Onze kinderwereldkaarten zijn er in vele soorten en maten. Op deze eenvoudige en kindvriendelijke wereldkaart voor kinderen zijn verschillende dingen afgebeeld. Zo hebben we bijvoorbeeld een wereldkaart met dieren. Elk dier staat in een land waar hij ook daadwerkelijk voorkomt. Zo leert een kind van jongs af aan waar welke dieren leven. Daarnaast zijn de diertjes ook nog eens super schattig om te zien. In ons assortiment vind je ook een wereldkaart met mensen. Op de wereldkaart kinderkamer zwaaien kleine mensjes naar je. Ze dragen traditionele kleding uit het land waar ze op staan. Zo leren kinderen op een speelse manier welke kleding er in verschillende landen gedragen wordt en leren ze veel over de cultuur in een land. Zo is er bijvoorbeeld een mannetje met een schots rokje uit Schotland en een mannetje met een sombrero uit Mexico te zien. Voor de kleine piraten hebben we een wereldkaart poster kinderkamer die is weergegeven als schatkaart. Je kindje zal met deze kaart in z’n dromen de spannendste avonturen beleven. Een wereldkaart kinderkamer is niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief. 

Wereldkaart kinderen

Onze kinderlandkaarten zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een wereldkaart kinderen op hout, canvas, glas en aluminium. Voor iedere interieurstijl een geschikt materiaal. Ben je op reis geweest met je kind? Maak dan gebruik van de wereldkaart kinderkamer door met vlaggetjes of stickers aan te geven in welk land je bent geweest. Dit maakt de kaart interactiever en nog leuker. Een kinderwereldkaart is ook erg geschikt om cadeau te doen. Als kraamcadeau zal de wereldkaart kinderen de kinderkamer helemaal afmaken. Bij Wereldkaarten.nl werken we met de beste materialen. Wanneer je een kinderwereldkaart bij ons bestelt, ben je dus verzekerd van hoge kwaliteit. Daarnaast heb je bij de wereldkaart kinderen keuze uit verschillende designs en stijlen. Bestel dus snel jouw favoriete kinderwereldkaart bij Wereldkaarten.nl!

Bestel een kinder wereldkaart