Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart schoolplaat

Schoolplaat met wereldkaart

Een schoolplaat wereldkaart zal schitterend staan binnen elk interieur. Geen saaie wereldkaarten meer, want we hebben een artistiek aanbod voor je. Het omvat geometrische kaarten, vingerafdrukkaarten, geschilderde kaarten en meer. Een mooie creatieve schoolplaat zal ook helpen studenten meer te leren over topografie.

Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
Onze klanten geven ons een 9.3!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten op schoolplaat:

Keuze uit meer dan 90 schoolplaten

Verscheidenheid is de essentie van alles en dat is wat we hier bieden met onze collectie van meer dan 90 wereldkaarten. Met een schoolplaat valt ook veel te leren. De dieren, de mensen, de diversiteit en de diversiteit worden steeds bekender. Je hebt alle continenten en oceanen binnen handbereik op de mooie oude schoolkaarten. Wie had kunnen denken dat het zo gemakkelijk zou zijn? Met oude schoolplaten kun je bovendien leerlingen meer geïnteresseerd maken in wat er is. Vermijd de saaie, standaard kaart en vervang deze door een schoolkaart die nieuwsgierigheid oproept. 

Schoolkaart - oude schoolplaten zijn dé woontrend

De schoolplaat wereldkaart hoort niet alleen in scholen of musea thuis. Als ze artistiek gemaakt zijn, zijn ze ook aantrekkelijke woondecoratie. Ze doen nostalgisch denken aan oude schoolplaten en andere posters die vroeger op scholen gebruikelijk waren. Breng het element van nostalgie naar huis met een van de oude schoolkaarten.

Een schoolplaat is geweldig voor reizigers en topografen die graag hun huis zo vormgeven dat het hun interesses bepaalt. Tegenwoordig vind je ook oude schoolplaten landkaarten in veel woon- en interieurtijdschriften. Het idee wordt overdag trendy en 's nachts nog trendyer. Implementeer het nu in je eigen woning en zie de verschuiving in de aantrekkingskracht.

Mooie oude schoolkaarten!

Of je nu op zoek bent naar een schoolkaart Nederland of oude schoolkaart, we hebben het allemaal op één plek in voorraad. Hier!

Hieronder vind je voorbeelden van de unieke oude wereldkaart op stokken:

  • Perkament schoolplaat

  • Illustratie schoolplaat

  • Historisch schoolplaat

  • Ons dierenrijk schoolplaat

  • Dansende Dieren schoolplaat

  • Kleine vriendjes schoolplaat

De originele schoolplaten zijn ook een perfecte aanvulling op een themadecor, zoals Pirate of the Caribbean.

Er is veel aandacht besteed aan het maken van de oude schoolplaten. Degene met dieren, vertegenwoordigen dieren op het continent waar ze in wonen. Zo leer je niet alleen geografie of topografie, maar leer je ook over dieren. Kleine vriendjes oude schoolkaart wereld bevat mannen en vrouwen in traditionele jurken van de plaatsen die ze vertegenwoordigen.  

Waarom een schoolplaat van ons kopen?

Als de brede collectie van de wereldkaarten je niet overtuigen, doet misschien onze snelle levering dat wel. Wij zorgen ervoor dat de kaart binnen 3 werkdagen bij je is. Alle oude schoolplaten worden voor verzending op kwaliteit gecontroleerd. We willen dat je alleen het beste krijgt.

Onze toewijding heeft ons de indrukwekkende waardering van 9,2/10 van onze bestaande klanten opgeleverd. Wacht dus niet langer en bestel nu een van onze prachtige schoolplaten!