Haarscherpe afdruk van jouw wereldkaart Binnen 5 werkdagen verstuurd

Wereldkaart schoolplaat

Schoolplaat met wereldkaart

Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
Onze klanten geven ons een 9.3!

Onze wereldkaarten op schoolplaat:

Schoolkaarten met wereldkaart

De nieuwste woontrend is de schoolplaat met wereldkaart. Oude schoolprenten komen weer helemaal terug en zijn een super leuke wanddecoratie. Misschien herken je ze nog van je vroegere schooltijd, die antieke schoolplaten en andere posters op school. Wij hebben een prachtige selectie wereldkaarten, die allemaal af te drukken zijn op een schoolplaat. Kies het mooiste beeld uit, kies het gewenste formaat en bestel direct!

Nostalgische schoolplaten

Je herinnert je vast nog wel de oude schoolkaarten die vroeger jouw klaslokaal sierden. Prachtige vintage kaarten over verschillende onderwerpen. Zo had je bijvoorbeeld niet alleen een schoolkaart van Nederland, maar ook een schoolkaart van de wereld of een schoolkaart van Europa. In ons assortiment bieden wij nu die vintage schoolkaart aan. De oude schoolplaat met topografische afdruk zal je weer helemaal terugbrengen naar de “goeie ouwe tijd”! Het zijn schoolkaarten met een antieke uitstraling, precies zoals die vroeger op de lagere school werden gebruikt.

Wat bijzonder is aan onze schoolkaarten met wereldkaart, is dat ze van textiel gemaakt zijn. Deze zijn dan ook extra stevig! Om deze reden wordt het dan ook wel een textielposter genoemd. Je kunt oude schoolplaten kopen in 30 verschillende formaten, variërend van 30x40 tot 120x180 cm. Voor iedereen zit er dus een geschikt formaat tussen! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een mooie wereldkaart uitzoeken uit onze collectie en deze af laten drukken op een schoolplaat!

Een unieke schoolplaat met wereldkaart aan de muur

Een oude schoolplaat is super leuk om te gebruiken als muurdecoratie. Vroeger werden deze veelal gemaakt van papier. Dit is niet het meest stevige materiaal. Om deze reden maken wij onze schoolwandkaarten van linnen. Dit is steviger materiaal dan de klassieke textielposter. Door gebruik van een speciale printer, krijgt jouw afdruk een extra scherpe resolutie en zullen de kleuren niet snel vervagen. Je hebt bij ons genoeg keuze om een leuke wereldkaart op een textielposter af te laten drukken.

Bij Wereldkaarten.nl kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schoolkaart van Nederland, Europa of een wereldkaart. Alles is mogelijk!

School wandkaarten met wereldkaart

De schoolwandkaarten zijn niet alleen leerzaam voor kinderen op de basisschool, maar ook prachtig als decoratie in je huis. Oude schoolprenten hebben een vintage gevoel en zijn als wereldkaart schoolkaart ter decoratie helemaal hip. De schoolkaart komt goed tot z’n recht in elke interieurstijl. Doordat je keuze hebt uit verschillende kaarten, vind je er altijd wel een die in jouw huis past. De antieke schoolplaten staan bijvoorbeeld prachtig in een huis met industriële look. Maar ook in andere stijlen komt de kaart goed tot z’n recht. De oude schoolplaat of landkaart staat prachtig aan elke wand. Je kunt de plaat ophangen in iedere ruimte in huis, van woonkamer tot slaapkamer. Het is ook erg leuk om een vintage schoolplaat cadeau te doen. Ken je iemand die fan is van reizen en waar een wereldkaart aan de muur niet zou misstaan? Geef diegene een prachtige schoolkaart cadeau. Een origineel cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Daarnaast kun je van ons de beste kwaliteit verwachten! De oude wereldkaart school is gemaakt van het materiaal katoen, waardoor er een sterke textielposter/wandtapijt ontstaat. De kaart wordt afgewerkt met een houten ophangsysteem, zodat hij gemakkelijk op te hangen is. Bij Wereldkaarten.nl werken we alleen met de beste materialen. Wanneer je een oude schoolplaat koopt ben je dus verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ook heb je keuze uit verschillende afmetingen en prijzen. Bestel dus snel jouw antieke schoolkaart bij Wereldkaarten.nl!

Een wereldkaart schoolplaat bestellen en ophangen

Wil je graag schoolplaten kopen bij Wereldkaarten.nl? Dit gaat erg makkelijk in zijn werk! Allereerst heb je keuze uit 6 verschillende formaten. Zo is er voor elke woonkamer of slaapkamer een geschikte poster te vinden. Deze variëren van 60x40 cm tot 150x90 cm. Hierbij kun je kiezen tussen een liggende of staande uitsnede.

Het ophangen van een schoolkaart gaat ook erg makkelijk, want de kaart wordt afgewerkt met tunnelzoom en houten stokken of met platte latten. Deze keuze is geheel aan jou!

Bestel een schoolplaat