Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart hout

Wereldkaart hout

Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
Onze klanten geven ons een 9.3!


Profiteer nu van Winter KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code WS35 en ontvang direct 35% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten op hout:

Wanddecoratie wereldkaart hout

Bij Wereldkaarten.nl zijn we trots op onze wereldkaart op hout. Het materiaal “hout” heeft een unieke uitstraling, die perfect past bij onze ruim 50 verschillende designs wereldkaarten. Ben jij dus nog op zoek naar een bijzondere opvulling voor dat lege plekje aan de muur? Dan is een wereldkaart hout vast wat jij zoekt. Kijk bijvoorbeeld eens of een zwart-wit wereldkaart op hout of een kinderwereldkaart op hout iets voor jou is. Of past een wereldkaart op hout met vlaggetjes beter bij jou? Met de wereldkaart op hout met vlaggetjes heb je een erg originele accessoire! Voor iedereen zit er een passend ontwerp tussen. Wil jij ook een wereldkaart op hout kopen? Lees dan snel verder!

Onze opties voor een wereldkaart hout muur

Wij bieden standaard twee houtsoorten aan, waar je de gekozen wereldkaart hout muur op kunt laten printen. Allereerst kun je bij de wereldkaart hout aan de muur kiezen voor vurenhout. Een wereldkaart op vurenhout wordt ook wel een wereldkaart op hout met planken genoemd. Dit, omdat een muurdecoratie op vurenhout uit meerdere planken van 10 centimeter breed en 2 centimeter dik bestaat. Tussen de planken zit altijd een naad. Je kunt wel zelf kiezen of je deze naad verticaal of horizontaal wilt hebben door bij het bestellen de ligging van de planken aan te geven. Vurenhout heeft een duidelijke houtstructuur, met zichtbare nerven en noesten. Deze kenmerken laten het als historisch hout lijken. Zonder een whitewash behandeling komt deze houtstructuur ook duidelijk door de houten wereldkaart heen. Wil je liever een heldere wereldkaart van hout aan de muur hangen, zonder dat de nerven en noesten duidelijk zichtbaar zijn? Dan raden wij je aan om voor een laagje whitewash onder je houten wereldkaart te gaan. Als je je wereldkaart liever op een houten plaat wilt laten afdrukken, kun je kiezen voor onze houtsoort multiplex. Multiplex is een echte budgettopper, want je hebt al een wereldkaart op multiplex vanaf € 34,95. Multiplex heeft bovendien een iets subtielere houtstructuur dan vurenhout door de lichte vlammen en de weinige noesten. De houten wereldkaart muur heeft een warme kleur als ondergrond. En is daarom ideaal als wanddecoratie hout. 

Wereldkaart op steigerhout

Een wereldkaart op steigerhout is een ontzettend stoere en hippe wereldkaart wanddecoratie. Steigerhout is een iets ruwere houtsoort dan vurenhout en multiplex, maar hierdoor krijgt je houten wereldkaart wel een mooie ruige uitstraling. De noesten, nerven en oneffenheden van het steigerhout zijn nog duidelijk te zien. Een wereldkaart op steigerhout bestaat, net als een wereldkaart op vurenhout, uit meerdere losse planken, waartussen de kieren duidelijk zichtbaar zijn. De planken zijn drie centimeter dik en je kunt weer zelf kiezen of de foto print van de houten wereldkaart muur op horizontale of verticale planken afgedrukt moet worden. Wil je een wereldkaart op steigerhout afdrukken? Dan raden wij je aan om een laagje whitewash onder de afbeelding van de landkaart op hout aan te laten brengen.
Op dit moment is het in onze besteltool alleen nog maar mogelijk om je wereldkaart op vurenhout of op multiplex af te laten drukken. Wil je toch graag een wereldkaart op steigerhout bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen vast en zeker iets voor je betekenen.

Formaten wereldkaart op hout

Nadat jij gekozen hebt voor de houtsoort van je wanddecoratie wereldkaart van hout, moet je een formaat kiezen. De wereldkaart muur hout is in uiteenlopende formaten van klein tot groot te verkrijgen. Hieronder vind je een aantal populaire formaten van de wanddecoratie wereldkaart hout uit ons assortiment:

Formaat Planken Plaat
• 40 x 30 cm € 44,95 € 34,95
• 60 x 40 cm € 62,95 € 49,95
• 90 x 60 cm € 109,95 € 84,95
• 100 x 100 cm € 169,95 € 139,95
• 120 x 90 cm € 179,95 € 149,95
• 150 x 100 cm € 249,95 € 299,95


Voor een volledig overzicht van al onze formaten van de houten landkaart kun je kijken op onze prijzenpagina. Bij elk design wanddecoratie wereldkaart hout kun je ook een compleet overzicht van onze formaten en prijzen zien. Bij ons kun je voordelig een wereldkaart op hout kopen. 

Waarom een houten wereldkaart bestellen?

Een wereldkaart hout muur is natuurlijk de perfecte wanddecoratie voor de echte reizigers onder ons. Met een wereldkaart hout muur kun je iedere dag weer even terugdenken aan al die mooie reizen die je al eens hebt gemaakt, of die nog op de planning staan en kun je samen met vrienden of familie weer herinneringen naar boven halen.

Houten landkaart met prikvlaggetjes

Iets dat de wereldkaart hout muur erg leuk maakt, zijn de prikvlaggetjes die je in de houten wanddecoratie kunt steken. Deze kleurrijke vlaggetjes kun je ook bij ons bestellen. Met deze vlaggetjes, die je zonder moeite in het decoratie hout prikt, kun je bijhouden aan welke landen je al een bezoekje hebt gebracht, welke nog op je bucket list staan of hoe je toekomstige roadtrip zal lopen. Daarnaast geven de gekleurde prikvlaggetjes jouw houten wanddecoratie wereldkaart print op hout een vrolijke en speelse uitstraling, die iedereen zal kunnen waarderen.

Waarom zou je nog langer wachten, als je ook gewoon nu jouw landkaart hout kunt bestellen? Kies snel je favoriete foto en begin met personaliseren van je eigen houten decoratie!

Bestel een houten wereldkaart