Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart op hout

Wereldkaarten op hout

Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
Onze klanten geven ons een 9.3!


Profiteer nu van herfstkorting:

 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 1 product? Nu 30% korting met code HA30
 2 producten? Nu 40% korting met code HA40
 3 producten? Nu 45% korting met code HA45
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten op hout:

Wereldkaart afgedrukt op houten planken

Bij Wereldkaarten.nl zijn we trots op onze wereldkaart op hout. Het materiaal “hout” heeft een unieke uitstraling, die perfect past bij onze ruim 50 verschillende designs wereldkaarten. Ben jij dus nog op zoek naar een bijzondere opvulling voor dat lege plekje aan de muur? Dan is een houten wereldkaart vast wat jij zoekt. Kijk bijvoorbeeld eens of een zwart-wit wereldkaart op hout of een kinderwereldkaart op hout iets voor jou is. Voor iedereen zit er een passend ontwerp tussen.

Onze houtsoorten voor een wereldkaart

Wij bieden standaard twee houtsoorten aan, waar je de gekozen houten landkaart op kunt laten printen. Allereerst kun je kiezen voor vurenhout. Een wereldkaart op vurenhout wordt ook wel een wereldkaart op hout met planken genoemd. Dit, omdat een muurdecoratie op vurenhout uit meerdere planken van 10 centimeter breed en 2 centimeter dik bestaat. Tussen de planken zit altijd een naad. Je kunt wel zelf kiezen of je deze naad verticaal of horizontaal wilt hebben door bij het bestellen de ligging van de planken aan te geven. Vurenhout heeft een duidelijke houtstructuur, met zichtbare nerven en noesten. Zonder een whitewash behandeling komt deze houtstructuur ook duidelijk door de houten wereldkaart heen. Wil je liever een heldere wereldkaart hout aan de muur hangen, zonder dat de nerven en noesten duidelijk zichtbaar zijn? Dan raden wij je aan om voor een laagje whitewash onder je wereldkaart van hout te gaan. Als je je wereldkaart liever op een houten plaat wilt laten afdrukken, kun je kiezen voor onze houtsoort multiplex. Multiplex is een echte budgettopper, want je hebt al een wereldkaart op multiplex vanaf € 34,95. Multiplex heeft bovendien een iets subtielere houtstructuur dan vurenhout door de lichte vlammen en de weinige noesten. De wereldkaart van hout heeft wel een warme kleur als ondergrond.

Wereldkaart op steigerhout

Een wereldkaart op steigerhout is een ontzettend stoere en hippe wereldkaart wanddecoratie. Steigerhout is een iets ruwere houtsoort dan vurenhout en multiplex, maar hierdoor krijgt je wereldkaart wel een mooie ruige uitstraling. De noesten, nerven en oneffenheden van het steigerhout zijn nog duidelijk te zien. Een wereldkaart op steigerhout bestaat, net als een wereldkaart op vurenhout, uit meerdere losse planken, waartussen de kieren duidelijk zichtbaar zijn. De planken zijn drie centimeter dik en je kunt weer zelf kiezen of de foto print van de wereldkaart hout op horizontale of verticale planken afgedrukt moet worden. Wil je een wereldkaart op steigerhout afdrukken? Dan raden wij je aan om een laagje whitewash onder de afbeelding van de landkaart op hout aan te laten brengen.
Op dit moment is het in onze besteltool alleen nog maar mogelijk om je wereldkaart op vurenhout of op multiplex af te laten drukken. Wil je toch graag een wereldkaart op steigerhout bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen vast en zeker iets voor je betekenen.

Formaten wereldkaart op hout

Nadat jij gekozen hebt voor de houtsoort van je wanddecoratie wereldkaart hout, moet je een formaat kiezen. Hieronder vind je een aantal populaire formaten uit ons assortiment:

Formaat Planken Plaat
• 40 x 30 cm € 44,95 € 34,95
• 60 x 40 cm € 62,95 € 49,95
• 90 x 60 cm € 109,95 € 84,95
• 100 x 100 cm € 169,95 € 139,95
• 120 x 90 cm € 179,95 € 149,95
• 150 x 100 cm € 249,95 € 299,95


Voor een volledig overzicht van al onze formaten kun je kijken op onze prijzenpagina. Bij elk design kun je ook een compleet overzicht van onze formaten en prijzen zien.

Waarom een wereldkaart op hout bestellen?

Een schilderij wereldkaart hout is natuurlijk de perfecte wanddecoratie voor de echte reizigers onder ons. Met een wereldkaart muur hout kun je iedere dag weer even terugdenken aan al die mooie reizen die je al eens hebt gemaakt, of die nog op de planning staan en kun je samen met vrienden of familie weer herinneringen naar boven halen. Bovendien is een wereldkaart foto op hout erg geschikt voor de prikvlaggetjes, die je ook bij ons kunt bestellen. Met deze vlaggetjes, die je zonder moeite in het hout prikt, kun je bijhouden aan welke landen je al een bezoekje hebt gebracht, welke nog op je bucket list staan of hoe je toekomstige roadtrip zal lopen. Daarnaast geven de gekleurde prikvlaggetjes jouw wanddecoratie wereldkaart print op hout een vrolijke en speelse uitstraling, die iedereen zal kunnen waarderen.

Waarom zou je nog langer wachten, als je ook gewoon nu jouw landkaart hout kunt bestellen? Kies snel je favoriete foto en begin met personaliseren!

Bestel een wereldkaart op hout