Wereldkaart op hout af laten drukken


Je hebt ze vast wel eens gezien in winkels, showrooms, restaurants of bij vrienden thuis aan de wand, een wereldkaart op hout afgedrukt. Wanneer je hele avontuurlijke vrienden hebt, kan het maar zo zijn dat zij een wereldkaart aan de muur hebben hangen met vlaggetjes of punaises erin geprikt om aan te geven waar ze al geweest zijn, of welk land ze echt nog een keer willen bezoeken. Bekijk hieronder onze wereldkaarten. Kies de mooiste uit, selecteer het materiaal 'Hout' en bestel direct een wereldkaart op hout!

Onze wereldkaarten op hout:


Wereldkaart op hout met prikkertjes

Wanneer je een wereldkaart op hout hebt, is het heel gemakkelijk om hier prikvlaggetjes in te steken!
Een wereldkaart op steigerhout wordt steeds populairder, het is ook hartstikke leuk om bij te houden waar je al eens geweest bent. Je kunt het vergelijken met het gevoel dat je kreeg toen je vroeger een nieuw spaarplaatje kreeg bij de supermarkt, alleen nu met landen en ervaringen die je opgedaan hebt.
Een landkaart op hout is ook heel erg leuk, het is weliswaar niet de hele wereld, maar je kunt wel het doel stellen dat je elke stad, dorp of natuurlandschap van het land wilt bezoeken.

Houten wereldkaart voor aan de wand

Je zou ook een hele wand met een wereldkaart kunnen bedekken, bijvoorbeeld je slaapkamermuur. Wat veel gedaan wordt tegenwoordig, is dat er een bucketlist gemaakt wordt maar dan puur voor het bezoeken van landen. Voor degenen die het niet weten, een bucketlist is een lijstje waarop staat wat je allemaal nog wilt doen voor je dood, zoals bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen. Maar er zijn ook lijsten waar alleen maar op staat welke landen of steden je allemaal nog wilt bezoeken. Met een wereldkaart van hout kun je deze laatste soort lijst goed bijhouden. Het ziet er heel gezellig uit wanneer de kaart is opgevuld met leuke kleuren en anderen kunnen vol jaloezie kijken waar jij allemaal al geweest bent. Doordat je de wereldkaart op hout laat afdrukken, is hij erg functioneel, daarnaast is hij ook heel stylish, en wat wil je nu nog meer?

Kortom, haal zo snel mogelijk zo’n prachtige wereldkaart op hout in huis!