Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Detail

Wereldkaarten gedetailleerd

Een detail wereldkaart is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Een gedetailleerde wereldkaart is een wereldkaart zoals je die kent van aardrijkskunde en de atlassen. Op een gedetailleerde wereldkaart zijn alle landen precies goed af te lezen en kun je met bijvoorbeeld onze prikvlaggetjes dus perfect aangeven welke landen je als eens hebt bezocht. Kies hieronder snel jouw favoriete wereldkaart detail en laat hem afdrukken op één van onze vijf materialen. Bestel je nu? Dan wordt je wereldkaart al binnen 48 uur verpakt en verzonden!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze gedetailleerde wereldkaarten:

Gedetailleerde wereldkaarten

Wat wij van Wereldkaarten.nl ‘detail wereldkaarten’ noemen zijn eigenlijk de normale wereldkaarten, zoals je deze misschien wel kent uit je atlas. Op een detail wereldkaart staan alle continenten, landsgrenzen en de meeste grote steden duidelijk aangegeven.

Je kan de detail of normale wereldkaart op canvas, hout, glas of aluminium bestellen en je hebt de keuze uit verschillende formaten. Houd onze website in de gaten voor nog veel meer materialen die we binnenkort aanbieden. Elke wereldkaart is te bestellen op een klein, een middel of een groot formaat, om zo voor elk interieur en elke portemonnee iets aan te kunnen bieden.

Wil je graag kunnen aangeven welke landen of steden je hebt bezocht of welke nog op je lijstje staan om te bezoeken? Bestel dan onze prikvlaggetjes bij je wereldkaart. Met deze vlaggetjes, die in veel verschillende kleuren zijn te bestellen, kan je precies aangeven waar jij allemaal bent geweest, waar jij in de toekomst wilt rondreizen of welk land jouw bedrijf nog wil veroveren!

Bestel een detail wereldkaart