Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Sepia

Wereldkaart sepia

Een wereldkaart sepia geeft jouw muur een vintage en retro uitstraling. Sepia tinten zijn een bruinachtige kleur die doet denken aan vroeger. Op Wereldkaarten.nl zijn een aantal kaarten te vinden die deze tinten bevatten. Hierdoor lijken ze op oude landkaarten die vroeger werden gebruikt. De wereldkaarten zijn beschikbaar op vele materialen zoals canvas, hout en poster. Je hebt al een wereldkaart sepia vanaf € 9,95 op Wereldkaarten.nl!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze sepia wereldkaarten:

Wil je een andere wereldkaart uit onze collectie om laten zetten naar een sepia wereldkaart? Dit is mogelijk bij AL ONZE WERELDKAARTEN en dit kunnen wij snel voor jou doen! Neem wel even contact met ons op.

Een wereldkaart sepia van Wereldkaarten.nl

Een wereldkaart met sepia tinten is een echte eyecatcher. Deze wereldkaarten hebben een retro look en een nostalgische sfeer. Ze hebben een unieke stijl, maar staan mooi bij verschillende soorten interieur. In totaal zijn er 8 wereldkaarten te vinden in onze webshop die sepia tinten bevatten. Dit zijn de wereldkaarten illustratie, vintage, magnetic curves, schilderij op stof, perkament, doorsnede perkament, doorsnede papier en de wereldkaart historisch. Deze wereldkaarten zijn te bestellen op meerdere materialen, namelijk op canvas, poster, hout, aluminium en plexiglas. De wereldkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De meeste wereldkaarten van de bovengenoemde materialen beginnen bij een formaat van 40x30 cm. De maximale afmetingen verschillen per materiaal. Je hebt in ieder geval genoeg keuzemogelijkheden bij het uitzoeken van een wereldkaart sepia. Er zal gegarandeerd eentje voor jou tussen zitten!

Een wereldkaart sepia eenvoudig en snel bestellen

De keuzes die je kunt maken bij het bestellen van een wereldkaart sepia, verschillen per materiaal. Bij een poster kun je alleen het formaat kiezen. Bij een wereldkaart op canvas kun je het formaat kiezen en eventueel nog een lijst, ophangsysteem en prikvlaggetjes erbij bestellen. Bij een houten wereldkaart kun je de houtsoort en het formaat uitzoeken. Ook hier heb je een mogelijkheid tot het bestellen van een ophangsysteem en prikvlaggetjes. Een wereldkaart op aluminium heeft als opties het formaat en een ophangsysteem. Dit geldt ook voor een wereldkaart op plexiglas. Natuurlijk wordt een wereldkaart sepia zo snel mogelijk verstuurd. Zo heb je een sepia wereldkaart goedkoop en binnen de kortste keren aan de muur hangen, op de manier die jij wilt. Er valt dus genoeg te kiezen en je kunt het product volledig personaliseren naar jouw behoeftes.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een wereldkaart sepia op Wereldkaarten.nl!

Bestel een sepia wereldkaart