Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Hoofdsteden Oostenrijk

Stadskaarten hoofdsteden Oostenrijk

Stadskaarten van Oostenrijkse steden zijn een mooie manier om jezelf te herinneren aan je favoriete Oostenrijkse stad. Wij bieden jou een aantal prachtige stadskaarten van prachtige steden, zoals Wenen en Innsbruck, aan. Een stadskaart is een hippe en stijlvolle manier om een lege plek aan de muur op te vullen. Daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoop te verkrijgen op onze site. Bestel daarom snel een stadskaart van een grote Oostenrijkse stad op Wereldkaarten.nl!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze stadskaarten van Oostenrijkse steden:

Stadskaart hoofdsteden Oostenrijk aan de wand

Het zou ons niets verbazen als je een groot fan bent van een stad als Wenen. Deze Oostenrijkse hoofdstad biedt namelijk vele bezienswaardigheden zoals Schloss Schönbrunn, de Hofburg en Slot Belvedere. Het kan natuurlijk dat je na een bezoekje aan deze stad gek bent geworden van haar uitstraling. Om dan te zorgen dat je je weer even in Wenen waant, kun je deze stadskaart bestellen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor Wenen, maar ook voor andere grote Oostenrijkse steden. Ook Innsbruck, een stad die ook wel ‘de hoofdstad van de Alpen’ wordt genoemd, kan een positieve indruk op je hebben gemaakt. Zo’n stad hoef je dan ook niet te vergeten, door een stadskaart hiervan te bestellen. Naast de emotionele waarde staat een stadskaart ook nog eens bij jouw interieurstijl. Door de zwart-witte afbeelding kan de kaart overal in huis een lege wand opvullen.

Het bestellen van stadskaarten hoofdsteden Oostenrijk

Op onze site gaat het bestellen van jouw favoriete Oostenrijkse stad op een kaart eenvoudig en snel. Allereerst kies je natuurlijk welke stad het beste bij jou past. Daarna kun je kiezen op welk materiaal je deze kaart wilt laten afdrukken. Dit kan op canvas, poster, hout, plexiglas of aluminium. Je hebt dus genoeg keuzemogelijkheden om een stadskaart te personaliseren naar jouw behoeftes. Dit is niet het enige voordeel van een bestelling op Wereldkaarten.nl. Nadat jij hebt besteld, wordt jouw favoriete stadskaart namelijk door ons persoonlijk afgedrukt, verpakt en verzonden. De verzendkosten bedragen € 5,95. De prijzen van de stadskaarten zelf zijn ook nog eens erg voordelig. Je plaatst dus gemakkelijk, snel en voordelig een bestelling op onze website.

Bestel daarom vandaag nog een stadskaart van een Oostenrijkse hoofdstad op Wereldkaarten.nl!

Bestel een Oostenrijkse stadskaart