Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Grote wereldkaart

Grote wereldkaart

Wil jij graag een grote wereldkaart in je interieur? Dan is er bij WereldKaarten.nl genoeg keuze. In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten en materialen wereldkaarten waar je uit kunt kiezen. Kies jouw favoriete print van een wereldkaart en de soort materiaal. Bijvoorbeeld een wereldkaart op canvas, hout, aluminium, poster of plexiglas. Met een grote wereldkaart heb je een echte eyecatcher in je interieur. We tonen hieronder een selectie van onze grote wereldkaarten, onder andere ons populaire wereldkaartbehang, maar al onze wereldkaarten zijn op groot formaat te bestellen!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Een selectie van onze grote wereldkaarten:

De mogelijkheden van een grote wereldkaart

Wil je jouw interieur iets opvrolijken, maar weet je niet hoe? Dan is een wereldkaart groot een leuke optie. Heb je bijvoorbeeld nog een grote, saaie, witte muur over? Dan kun je hier een mooie wereldkaart op één van onze materiaalsoorten ophangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gedetailleerde wereldkaart. Deze wereldkaarten zijn net als de wereldkaarten in een atlas. Ook vind je in ons assortiment trendy wereldkaarten, historische kaarten en wereldkaarten voor kinderen. Er is dus genoeg keuze!
Naast de verschillende printen van wereldkaarten, vind je in ons assortiment ook diverse materiaalsoorten. Op deze manier kun je jouw wereldkaart groot precies naar jouw wensen maken en past het goed in je interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote wereldkaart op canvas van 300x140 cm voor € 499,95. Heb je liever grote schilderijen, maar dan op ander materiaal? Dan zou je ook kunnen kiezen voor één grote wereldkaart op glas van 200x300 cm. Daarnaast is er nog keuze uit een wereldkaart op glas, aluminium of poster. De prijzen en afmetingen zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en soort wereldkaart. Een grote wereldkaar kopen doe je natuurlijk bij WereldKaarten.nl!

Wereldkaart groot

Naast een wereldkaart groot formaat vind je bij ons ook grote landkaarten op allerlei verschillende materialen. Grote schilderijen kaarten van Nederland staat prachtig in elk interieur en maakt van elke ruimte iets speciaals. De grootste afmetingen van de kaarten verschillen per materiaal. Hout heeft bijvoorbeeld als grootste formaat 200 x 100 cm, terwijl de posters tot 150 x 100 cm gaan. Voor het allergrootste resultaat laat je een landkaart op fotobehang afdrukken. Een landkaart op behang decoreert een complete muur!

Grote landkaart afdrukken

Wanneer je een wereldkaart groot formaat af wilt laten drukken, kun je als eerste de mooiste wereldkaart uitzoeken. Wanneer je dit gedaan hebt, gaat het bestellen van een grote landkaart super makkelijk. Allereerst kies je het gewenste materiaal waar de grote landkaart op afgedrukt wordt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een canvasdoek. Deze heeft een maximale afmeting van 300x140 cm. Wanneer je de gewenste materiaalsoort gekozen hebt, kun je vervolgens de afmetingen uitkiezen. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan kun je jouw bestelling afronden. De verzendkosten van een wereldkaart groot formaat online zijn € 5,95. Wanneer je jouw bestelling geplaatst hebt, wordt de wereldkaart naar keuze binnen de kortste keren afgedrukt, ingepakt en verzonden!

Bestel vandaag nog een grote wereldkaart op één van onze materialen!

Bestel een grote wereldkaart