Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart met namen

Wereldkaarten met letters en landennamen

Wij hebben onze wereldkaarten met letters en landennamen voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk en snel je favoriet kiezen en je wereldkaart met letters of landennamen bestellen. Alle wereldkaarten die hieronder staan, zijn af te drukken op canvas, hout, poster, plexiglas en aluminium. Selecteer jouw favoriet, maak een keuze uit de materialen en formaten en bestel snel jouw wereldkaart met landennamen!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten met letters en landennamen:

Wereldkaart met namen

Een wereldkaart is hip. Je ziet ze veel terugkomen op interieurblogs en in woonmagazines en ze hangen al bij veel families aan de muur. Jij mag dus zeker niet achterblijven. De kaart van de wereld met namen is een geliefd product door vele mensen door het design en de educatieve werking. Dit maakt de kaart van de wereld met namen een echte aanrader. Op Wereldkaarten.nl bieden we veel verschillende ontwerpen en stylen aan, waar vast en zeker een leuke voor jou tussen zit. Eén van de ontwerpen is een wereldkaart met letters. Op zichzelf geeft de term natuurlijk al genoeg uitleg, maar bij een wereldkaart letters worden, naast de landen, ook de namen van de landen afgedrukt. Dit maakt de wereldkaart met landen nog specialer. De letters geven de wereldkaart landen een speels effect, vooral als je kiest voor een wereldkaart landen met gekleurde letters of letters in verschillende groottes. Bovendien kun je met een wereldkaart met namen ook nog even je topografische kennis bijspijkeren. Twee vliegen in één klap, dus!

Wereldkaart landen met letters of met tekst afdrukken

De wereldkaarten met letters en landennamen zijn afdrukbaar op al onze materialen. Je kunt kiezen voor een wereldkaart letters op hout, op canvas, aluminium, plexiglas of poster. Daarnaast kan je zelf het formaat van jouw wereldkaart namen uitkiezen. We hebben een ruim aanbod met formaten die uiteenlopen van 30x40 tot 200x100 centimeter. Voor iedere muur een geschikt formaat wereldkaart met namen! Nadat je je favoriete wereldkaart met landen hebt gekozen, een geschikt materiaal en een formaat hebt gevonden, is het tijd om je wereldkaart landen te bestellen. Dat klusje is zo geklaard! Tijdens het bestellen heb je nog de mogelijkheid om enkele accessoires toe te voegen aan je bestelling. Zo kun je kiezen voor een baklijst (erg leuk bij een wereldkaart letters op canvas), een ophangsysteem of prikvlaggetjes. Deze laatste accessoire raden wij zeker aan bij wereldkaarten met letters en landennamen die je af laat drukken op hout of canvas. Met de prikvlaggetjes kun je namelijk perfect aangeven welke landen je al eens hebt bezocht, welke op je bucketlist staan of je zou een toekomstige roadtrip kunnen uitstippelen. Een wereldkaart met namen of wereldkaart met landen ontwerpen was nog nooit zo makkelijk.

Wereldkaart met landen

De wereldkaarten met teksten is een selectie van onze populairste wereldkaarten, met daarover een populaire reizigers quote, zoals ''Wanderlust'' of ''Let's explore the world''. Deze teksten voegen dat beetje extra toe wat de kaart helemaal afmaakt. Wil je een wereldkaart met gepersonaliseerde teksten? Neem dan contact met ons op! Onze vormgever kan vast wat voor je regelen! 

Bestel nu je wereldkaart letters, al vanaf € 9,95!

Bestel een wereldkaart met letters