Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Letters en tekst

Wereldkaarten met letters en landennamen

Wij hebben onze wereldkaarten met letters en landennamen voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk en snel je favoriet kiezen en je wereldkaart met letters of landennamen bestellen. Alle wereldkaarten die hieronder staan, zijn af te drukken op canvas, hout, poster, plexiglas en aluminium. Selecteer jouw favoriet, maak een keuze uit de materialen en formaten en bestel snel jouw wereldkaart met landennamen!


Profiteer nu van Oud & Nieuw korting!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
  Gebruik code ON40 en ontvang direct 40% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten met letters en landennamen:

Wereldkaarten met letters en landennamen

Een wereldkaart is hip. Je ziet ze veel terugkomen op interieurblogs en in woonmagazines en ze hangen al bij veel families aan de muur. Jij mag dus zeker niet achterblijven. Op Wereldkaarten.nl bieden we veel verschillende ontwerpen en stylen aan, waar vast en zeker een leuke voor jou tussen zit. Eén van de ontwerpen is een wereldkaart met letters. Op zichzelf geeft de term natuurlijk al genoeg uitleg, maar bij een wereldkaart letters worden, naast de landen, ook de namen van de landen afgedrukt. Dit maakt de wereldkaart nog specialer. De letters geven de wereldkaart landen een speels effect, vooral als je kiest voor een wereldkaart landen met gekleurde letters of letters in verschillende groottes. Bovendien kun je met een wereldkaart namen ook nog even je topografische kennis bijspijkeren. Twee vliegen in één klap, dus!

Wereldkaart landen met letters of met tekst afdrukken

De wereldkaarten met letters en landennamen zijn afdrukbaar op al onze materialen. Je kunt kiezen voor een wereldkaart letters op hout, op canvas, aluminium, plexiglas of poster. Daarnaast ben je ook volledig vrij in je keuze voor het formaat. We hebben een ruim aanbod met formaten die uiteenlopen van 30x40 tot 200x100 centimeter. Voor iedere muur een geschikt formaat, dus! Nadat je je favoriete wereldkaart landen hebt gekozen, een geschikt materiaal en een formaat hebt gevonden, is het tijd om je wereldkaart landen te bestellen. Dat klusje is zo geklaard! Tijdens het bestellen heb je nog de mogelijkheid om enkele accessoires toe te voegen aan je bestelling. Zo kun je kiezen voor een baklijst (erg leuk bij een wereldkaart letters op canvas), een ophangsysteem of prikvlaggetjes. Deze laatste accessoire raden wij zeker aan bij wereldkaarten met letters en landennamen die je af laat drukken op hout of canvas. Met de prikvlaggetjes kun je namelijk perfect aangeven welke landen je al eens hebt bezocht, welke op je bucketlist staan of zou je een toekomstige roadtrip kunnen uitstippelen. Erg leuk!

Wereldkaart met tekst

De wereldkaarten met teksten is een selectie van onze populairste wereldkaarten, met daarover een populaire reizigers quote, zoals ''Wanderlust'' of ''Let's explore the world''. Wil je een wereldkaart met een eigen tekst er overheen? Neem dan contact met ons op! Onze vormgever kan vast wat voor je regelen!

Bestel nu je wereldkaart letters, al vanaf € 9,95!

Bestel een wereldkaart met letters