Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Hoofdsteden Nederland

Stadskaarten hoofdsteden Nederland

Dé interieurtrend van dit jaar zijn toch wel de stadskaarten met hoofdsteden van Nederland. Je ziet ze veel voorbij komen bij interieurblogs, in woonmagazines en woonprogramma’s, maar nu kun je ze ook zelf in huis halen. Bij Wereldkaarten.nl is het nu namelijk mogelijk om naast land- en wereldkaarten ook stadskaarten te bestellen. We hebben stadskaarten van iedere (provinciale) hoofdstad in Nederland. Volop keuze dus! Hang ‘m aan de muur en je huis is weer helemaal trendy. Waar wacht je nog op? Kies hieronder je favoriete design en bestel!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze stadskaarten van de hoofdsteden van Nederland:

Stadsposters Nederlandse hoofdsteden

Een leeg plekje aan de muur? Het blijft lastig om iets unieks en passends te vinden wat de lege plek kan opvullen. Het moet goed passen bij de stijl van je interieur en het moet geen “vloekende” kleuren opleveren. Met onze stadsplattegronden van de hoofdsteden van Nederland hoef je daar niet bang voor te zijn. De plattegronden van de steden zijn op een hippe, maar gedetailleerde manier in het zwart-wit weergegeven. Door deze neutrale kleuren past zo’n leuke poster in iedere huis-, slaap- of werkkamer. Onze stadskaarten zijn op al onze vijf materialen te bestellen. Wat dacht je van een stadsplattegrond met een hoofdstad op canvas of van een stadskaart op geborsteld aluminium? Dat geeft een ontzettend mooi effect. Natuurlijk kun je ook gaan voor een stadskaart op poster, zodat je hem nog in kunt lijsten. Het is helemaal aan jou voor welk materiaal je kiest. Heb je je keuze gemaakt? Dan hoef je alleen nog je gewenste formaat te selecteren en klaar is het!

Het bestelproces nog even op een rijtje:

  1. Kies je favoriete design stadskaart.
  2. Selecteer je gewenste materiaalsoort.
  3. Selecteer je gewenste formaat stadskaart.
  4. Voeg eventueel nog een ophangsysteem of accessoires, zoals een baklijst of prikvlaggetjes aan je bestelling toe.
  5. Plaats je fotoproduct in het winkelmandje en rond je bestelling af.

Stadskaart hoofdsteden aan de muur

Een stadskaart staat goed aan iedere muur. Of het nou in je slaapkamer, woonkamer of kantoor is: elke kamer zal meer sfeer krijgen door een leuke zwart-witte stadskaart aan de wand te hangen. Bij Wereldkaarten.nl heb je de keuze uit alle hoofdsteden van Nederland: twaalf in totaal. Naast alle hoofdsteden hebben we ook verschillende designs stadskaarten van Amsterdam. Kies dus snel je favoriet en bestel vandaag nog!

Bestel een Nederlandse stadskaart