Wereldkaart op behang


Leef je uit met een wereldkaart op behang. Heb je een voorliefde voor reizen, en zit er een grote lading aan reizen in je bloed? Pak groots uit en behang je hele muur met een wereldkaart. Ga voor het echte werk en vul je hele muur met wereldkaartbehang. Vervang je oude behang met een origineel en uniek behang van Wereldkaarten.nl.

  Heeft u zelf geen ervaring met plakken? Maak dan gebruik van onze plakservice!
  Voor maar € 55,- per uur, zonder voorrijkosten!

Behang met wereldkaart:

 


Behang voor wereldreizigers

Zeg eens eerlijk: is je oude behang aan vervanging toe? Wij helpen je kiezen! Ga voor iets waar alle interieurtijdschriften momenteel vol mee staan en krijg iets bijzonders aan jouw muur: fotobehang van een wereldkaart. Wereldkaarten aan de muur zijn op dit moment echt razend populair en je ziet het overal voorbij komen. Eigenlijk kan je er niet meer omheen. Dus behang jouw muur met een wereldkaart en volg de laatste woontrend. Bij ons kun je kiezen uit Airtex behang en vinyl behang. Het voordeel van Airtex is dat de wereldkaart op behang volledig naadloos is. Het vinylbehang bestaat uit verschillende banen en is in verschillende afmetingen te bestellen.

Wereldkaart op je muur met wereldkaart behang

Dromen zijn er om waar te maken toch? Nou, leef je uit! Waar wil je nog graag naartoe, wat heb je al bezocht en welke routes heb jij afgelegd? Dat houd je straks allemaal eenvoudig bij door onze vlaggetjes op je wand te prikken of met onze stickers alles bij te houden. Jouw interieur wordt zo een groot logboek en zorgt voor leuke herinneringen en verhalen. Snel aan de slag!

Fotobehang met wereldkaarten

Bij Wereldkaarten.nl vind je een groot aanbod van wereldkaarten op behang. Zo bieden wij je straks niet alleen wereldkaarten, maar ook landkaarten op behang aan. Daarnaast geven wij je ook nog eens veel keuze in formaten en kunnen we je zelfs een wereldkaart fotobehang op maat leveren. Je hoeft er dus niet over in te zitten dat zo’n prachtige, grote wereldkaart niet op jouw muur past. Aarzel dus niet langer en begin vast met fantaseren, zodat je snel kan beginnen met behangen!

Wereldkaartbehang voor de slaapkamer

Wereldkaartbehang is niet alleen mooi in de woonkamer, maar kan ook prima die saaie muur in je slaapkamer een opkikker geven. Door één van de muren in je slaapkamer te (laten) beplakken met je favoriete design wereldkaart, kun je ook ‘s avonds vanuit je bed nog even heerlijk wegdromen bij je volgende vakantiebestemming of je al gemaakte reizen. Dat zal vast en zeker zorgen voor goede en leuke verhalen voor het slapen gaan. Ons wereldkaartbehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Voor iedere slaapkamer dus een geschikt wereld-, stads- of landkaart behang. Hup, kies en bestel snel je favo wereldkaart!

Wereldkaartbehang aan de muur

Het is een misverstand dat je alleen de muren van je woonkamer kunt behangen met een mooi wereldkaartbehangetje. De muren van bijvoorbeeld je kantoor zijn ook erg geschikt voor behang met wereldkaart. Tijdens het harde werken is even wegdromen over het volgende warme land dat je gaat bezoeken natuurlijk heerlijk! Wereldkaartbehang is ook ontzettend leuk in de kinderkamer of babykamer. Voor deze kamers hebben wij zelfs speciale kinderwereldkaarten, die je op maat af kunt laten drukken op behang. Daar zal je kindje zeker weten blij mee zijn en kan hij of zij ook nog eens heel veel van leren. Een landkaart behang is ook zeker niet verkeerd voor je eigen topografische kennis!>

Plakservice wereldkaart behang

Wat bijzonder, maar vooral ontzettend handig is aan het bestellen van wereldkaart behang bij Wereldkaarten.nl, is onze plakservice. Voor slechts € 55,- per uur (inclusief BTW) plakt één van onze specialisten met alle plezier het wereldkaart of landkaart behang voor jou op de muur. Zo heb je er zelf geen werk van en hoef jij alleen nog maar te genieten van je behang op maat. Wij rekenen geen voorrijkosten en de totaalprijs is dus alleen afhankelijk van het aantal uren dat onze specialist met jouw behang bezig is. Heb je hier interesse in? Geef het even aan in het offerteformulier!