Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Thema's

Bekijk al onze collecties, gesorteerd per thema!

In ons assortiment vind je wereldkaarten in allerlei verschillende thema’s. Voor elk interieur is er wel een thema te vinden. Gedetailleerde wereldkaarten met een kloppende geografie, historische kaarten met een vintage look, trendy wereldkaarten met een bijzondere print of een mooie kaart voor op de kinderkamer met dieren, mensen of voertuigen. Er is genoeg keuze!

Diverse formaten en materialen
Verschillende thema’s
Voordelig!

Voor elk interieur een ander thema

Wanneer je een nieuwe wanddecoratie aanschaft, wil je natuurlijk dat het mooi matcht met je interieur. Wereldkaarten zijn tegenwoordig helemaal hip om je interieur mee te decoreren. Je vindt ze in allerlei verschillende prints. Allereerst vind je in ons assortiment de categorie wereldkaarten voor op de kinderkamer. Hier vind je wereldkaarten voor kinderen van alle leeftijden. De kaarten bevatten prints van dieren, mensen of voertuigen. Deze kaarten zijn ook educatief, want zo leren de kinderen spelenderwijs de verschillende landen of continenten kennen. Daarnaast vind je in ons assortiment ook trendy wereldkaarten. Bij deze kaarten is de geografie minder belangrijk en draait het juist om de print. Bij deze kaarten is de wereld gemaakt van stippen, strepen, dierenprints of heeft het een schilderij look. Ook vind je in ons assortiment historische wereldkaarten met een vintage uitstraling. Houd je meer van een precies kloppende wereldkaart? Dan is een detail wereldkaart iets voor jou. Deze kaarten lijken op die uit de atlassen. Voor de kinderen die erg van dieren houden, zijn de kaarten met dieren erop erg leuk. Houd je niet zo van kleur? Dan kun je ook kiezen voor wereldkaarten volledig in het zwart-wit. De laatste categorie die je op Wereldkaarten.nl vindt, is de categorie kaarten met letters. Bij deze kaarten zijn de landen van de wereld vormgegeven met letters. Er zijn dus talloze mogelijkheden en er is voor iedereen wel iets te vinden!

Het bestellen van een wereldkaart met thema

Wanneer je jouw keuze hebt kunnen maken, gaat het bestellen erg gemakkelijk. Klik jouw favoriete wereldkaart aan. Vervolgens selecteer je de gewenste materiaalsoort en het formaat. Heb je besteld? Dan zorgen wij er persoonlijk voor dat jouw nieuwe wereldkaart zo snel mogelijk afgedrukt, ingepakt en verzonden wordt. De verzendkosten bedragen € 5,95.

Bestel vandaag nog een wereldkaart op Wereldkaarten.nl!