Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart wanddecoratie

wereldkaart als wanddecoratie

Wereldkaart muurdecoratie

Bij Wereldkaarten.nl hebben we de mooiste wereldkaart wanddecoratie voor in huis. Wereldkaarten zijn tegenwoordig erg populair. Je ziet ze terug in verschillende woonstijlen en in allerlei woonbladen. Door onze bijzondere wereldkaart muurdecoratie is onze collectie kaarten veelzijdig en geschikt voor jong en oud. Daarnaast kan zo’n wanddecoratie landkaart in elke ruimte worden toegepast. Van de woonkamer tot de slaapkamer tot de studeerkamer, een muurdecoratie wereldkaart komt overal tot zijn recht.

Wanddecoratie landkaart 

Een wereldkaart schilderij past dus in elke ruimte. Zo hebben we kleine, maar ook grote wereldkaart wanddecoratie woonkamer in ons assortiment. Omdat we verschillende categorieën in ons assortiment hebben is er altijd wel een geschikte kaart die bij jouw inrichting past. Daarnaast hebben we een collectie met wereldkaart muurdecoratie speciaal voor kinderen. Deze zijn niet alleen erg leuk maar ook erg leerzaam.

Categorieën van de wereldkaart decoratie

De eerste categorie wereldkaart muurdecoratie die je bij ons vindt is ‘gedetailleerd’. Deze collectie bestaat uit verschillende natuurgetrouwe wereldkaarten waarop je alle landen en continent kunt vinden. Deze normale wereldkaarten zou je ook in een atlas tegen kunnen komen. Deze wanddecoratie landkaart past in elke ruimte. De tweede categorie is ‘trendy wereldkaarten’. In deze categorie wereldkaart wanddecoratie hebben we aan aantal bijzondere wereldkaarten. Deze kaarten hebben namelijk allemaal een eigen design. Dit design kan variëren van wereld muurdecoratie flamingo’s tot een kaart van aquarel verf tot een schets van een kaart. Bij deze kaarten gaan het niet om de ligging van plaatsen, maar om het design van de wereldkaart decoratie. Onze derde categorie is ‘historische wereldkaarten’. De wanddecoratie wereld die je hier vindt, heeft prachtige vintage kaarten met een oude look. Deze wanddecoratie landkaart komt goed tot zijn recht in verschillende woonstijlen. Bijvoorbeeld in de industriële stijl en de landelijke stijl. De laatste categorie afbeelding wereldkaarten is ‘kinderen’. Zoals de naam al suggereert, bevat deze collectie wereld wanddecoratie voor kinderen. Je vindt hier bijvoorbeeld kaarten met illustraties van dieren of mensen. Deze wereldkaart wanddecoratie is erg leerzaam. Wanneer ze in de kinderslaapkamer hangen, leren kinderen de ligging van continenten en landen van deze muurdecoratie wereldkaart. Onze wereldkaarten komen dus in veel verschillende soorten en maten. Maar naast de verschillende soorten kaarten kun je ook nog kiezen uit verschillende materialen om jouw wereld wanddecoratie illustratie op af te laten drukken. Je hebt de keuze uit hout, canvas, aluminium, poster papier en glas. Stel jouw favoriete wanddecoratie wereldkaart zelf samen bij Wereldkaarten.nl!

Bestel een wereldkaart