Wereldkaart op canvas


Een wereldkaart op canvas, ook wel een wereldkaart op linnen of doek genoemd, is een hot item in de interieurwereld! Een canvasdoek als wanddecoratie spot je tegenwoordig overal. Herinner je nog de oude landkaarten die vroeger in je klaslokaal hingen? Het saaie imago van deze atlaskaarten hebben wij weggevaagd en er is plaats gemaakt voor nieuwe, moderne, maar ook vintage en historische kaarten in een nieuw jasje. Kies zelf tussen kleurrijke, moderne, gedetailleerde of kinderwereldkaarten en bestel direct jouw wereldkaart op canvas!

Onze wereldkaarten op canvas:


Wereldkaart op Canvas

Een Wereldkaart op Canvas is een hot item in interieurwereld. Kijk om je heen, en je vindt ze overal. In menig huiskamer, restaurants, hotels, noem het maar op. Waar wereldkaarten vroegen vrijwel alleen in de klas gespot konden worden, is het saaie imago van deze wereldkaart volledig weggevaagd, doordat wij deze voor jou in een compleet nieuw jasje hebben gestoken. Kleurrijk, grafisch of vintage? Bij Wereldkaarten.nl vind je het allemaal. Wist je dat we ook leuke vlaggetjes verkopen om op één van onze wereldkaarten te kunnen markeren waar jij al bent geweest of graag nog naar toe zou willen gaan?

Kinderwereldkaart op Canvas

Binnen het assortiment van Wereldkaarten kun je een keuze maken uit gedetailleerde, trendy, maar ook historische kaarten op canvas. Speciaal voor de allerkleinsten (en natuurlijk ook een beetje voor jou) hebben we ook een serie kinderwereldkaarten op canvas ontwikkeld. Deze zijn leuk voor in de kinderkamer of speelhoek, maar hebben natuurlijk naast een decoratieve eigenschap ook een educatieve eigenschap. Met een kinderwereldkaart kunnen kinderen van kleins af aan al kennismaken met de bevolking van de wereld en de verschillende diersoorten die op deze wereld zijn te ontdekken.

Formaten wereldkaart op canvas

Na het kiezen van een dessin volgt de keuze voor het formaat. Je kunt kiezen uit de volgende afmetingen:

  • 60 x 40 cm
  • 90 x 60 cm
  • 120 x 180 cm
  • 150 x 100 cm

Tip: wil je zeker zijn dat jouw wereldkaart stevig aan de wand is bevestigd? Bestel dan ons canvasdoek ophangsysteem mee. We hebben een passend ophangsysteem voor ieder formaat.

Wereldkaart op Canvas bestellen

Heb jij jouw favoriete wereldkaart al besteld? Deze wordt dan uiterlijk op de 5e werkdag verzonden. Heb jij nog even de tijd om een leuk plekje te zoeken voor deze eye-catcher. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden.