Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart op canvas

Wereldkaarten op canvas

Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
Onze klanten geven ons een 9.3!


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze wereldkaarten op canvas:

Enorme keuze voor een schilderij wereldkaart!

Een schilderij wereldkaart, ook wel een wereldkaart canvas genoemd, is een hot item in de interieurwereld! Een canvasdoek als wanddecoratie spot je tegenwoordig overal. Herinner je nog de oude landkaart schilderij die vroeger in je klaslokaal hingen? Het saaie imago van deze atlaskaarten hebben wij weggevaagd en er is plaats gemaakt voor nieuwe, moderne, maar ook bijvoorbeeld vintage canvas wereldkaart in een nieuw jasje. Met een wereldkaart op doek ben je weer helemaal bij! Kies zelf jouw favoriete kleurrijke, moderne, gedetailleerde of kinder wereldkaart doek en bestel je wereldkaart op doek direct op canvas!

Canvas wereldkaart afdrukken

Een canvas wereldkaart is een hot item in de interieurwereld. Waar wereldkaarten vroeger vrijwel alleen in een klaslokaal gespot konden worden, vind je ze nu overal. Kijk maar eens om je heen. In menig huiskamer, in restaurants en in hotels hangen tegenwoordig wereldkaarten. Ook wij hebben de 'oude' wereldkaarten voor jou in een compleet nieuw jasje gestoken. Heb jij je wereldkaart op doek liever kleurrijk, grafisch, vintage, of een wereldkaart schilderij zwart-wit? Op Wereldkaarten.nl vind je het allemaal. Bovendien profiteer je bij Wereldkaarten.nl van 13 jaar ervaring in het bedrukken van foto op canvas, via ons zusterbedrijf CanvasCompany.nl kun je gemakkelijk een landkaart schilderij kopen. Dankzij 13 jaar ervaring is jouw wereldkaart schilderij zwart wit, kleurrijk, grafisch of vintage van hoge kwaliteit! 

Wist je dat we ook leuke vlaggetjes verkopen, zodat je op een canvas wereldkaart kunt markeren waar jij al bent geweest of waar je graag nog eens naar toe zou willen gaan?

Kinderwereldkaart op canvas

Binnen het assortiment van Wereldkaarten.nl kun je een keuze maken uit gedetailleerde, trendy, maar ook historische kaarten op canvas. Speciaal voor de allerkleinsten (en natuurlijk ook een beetje voor jou) hebben we ook een serie kinderwereldkaarten op canvas ontwikkeld. Deze zijn leuk om in de kinderkamer of speelhoek aan de muur te hangen. De kinderwereldkaarten op een canvas doek hebben naast een decoratieve functie ook een educatieve functie. Met een kinderwereldkaart op doek kunnen kinderen namelijk van kleins af aan al leren hoe de wereld eruitziet en kunnen ze kennismaken met de wereldbevolking en de verschillende diersoorten die op deze wereld te ontdekken zijn.

Formaten wereldkaart op canvas

Na het kiezen van een design volgt de keuze voor het formaat wereldkaart op canvas. Je kunt kiezen uit één van de volgende afmetingen:

• 40 x 30 cm € 34,95
• 60 x 40 cm € 49,95
• 90 x 60 cm € 79,95
• 120 x 80 cm € 119,95
• 150 x 100 cm € 189,95
• 200 x 150 cm € 299,95


Tip: wil je er zeker van zijn dat de canvas print van jouw wereldkaart canvas goed aan de wand komt te hangen? Bestel dan ons canvasdoek ophangsysteem bij de wereldkaart. We hebben een passend ophangsysteem voor ieder formaat.

Wil jij jouw wereldkaart schilderij groot of wil je hele muur behangen met een wereldkaart? Ook dit kan op Wereldkaarten.nl. Je leest er meer over op onze speciale pagina: grote wereldkaart.

Schilderij wereldkaart

Een canvas wereldkaart wordt ook wel een schilderij wereldkaart genoemd. Als je deze term dus nog eens voorbij ziet komen op onze website, hoef je niet in paniek te raken. Canvas wereldkaarten worden wel eens een schilderijen wereldkaart genoemd, omdat het ongeveer van hetzelfde materiaal is gemaakt. Daarnaast is een wereldkaart ook een soort kunst, en wordt het dus door sommige mensen gezien als landkaart schilderij. Al onze wereldkaarten kunnen op canvas worden afgedrukt, waardoor ze allemaal wereldkaart schilderij genoemd kunnen worden.

Wereldkaart op canvas bestellen

Heb jij jouw favoriete wereldkaart canvas al besteld? Dan geniet je ook nog eens van onze snelle levering, kies dus gauw een plekje voor jouw nieuwe muurdecoratie. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice zit klaar om jouw vragen over een schilderij wereldkaart te beantwoorden! Een schilderij kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bestel een wereldkaart op canvas