Kleine vriendjes poster

€ 9,95

  Met passie en vakmanschap gemaakt
  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Op deze vrolijke wereldkaart zwaaien er mensen naar je. Jouw kinderen leren op een speelse manier over de verschillende kleding die er op de wereld gedragen wordt.
Selecteer het gewenste product:

* Verplichte velden

€ 9,95
 

Productbeschrijving

Wereldkaart op poster

Wil je een grote afdruk van een Wereldkaart, maar wil je hier niet teveel aan uitgeven? Dan is een wereldkaart op een poster het ideale product voor jou! De Wereldkaart wordt gedrukt op professioneel zijdeglans fotopapier. Door deze uitstekende kwaliteit kan je er jarenlang van genieten!

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

U kunt uw Wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat uw Wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij u, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto ziet u een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto ziet u hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas er uit ziet. Zoals u ziet worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door uzelf te bevestigen en zodra u dat heeft gedaan is de foto op aluminium van uw Wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!