Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Poster stadskaart

Poster stadskaart

Een poster stadskaart is een leuke en voordelige wanddecoratie. Je kunt een plattegrond print van jouw favoriete stad als poster af laten drukken. Deze kun je eventueel nog inlijsten voor een extra luxe uitstraling. In ons assortiment vind je stadskaarten van hoofdsteden uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Kies jouw favoriete stad en een materiaalsoort en wij doen de rest voor jou! Je kunt een stadskaart op poster af laten drukken, maar ook op canvas, hout, aluminium en glas. Zo kun je voor elk interieur een passende wanddecoratie laten maken.

Een poster stadskaart aan de muur

Een poster is de meest voordelige materiaalsoort om een stadskaart op af te laten drukken. Ons hoogwaardige poster papier is erg geschikt om je stadskaart op af te laten drukken. Dit papier is erg stevig en heeft een zijdematte finish. De stadskaarten zelf hebben een strak uiterlijk door het gebruik van alleen de zwart-wit tinten. De stadskaarten geven jou een bovenaanzicht van de plattegrond van jouw favoriete (hoofd)stad. In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende formaten stadskaarten, zodat je precies kunt bepalen hoe groot je jouw muurdecoratie wilt hebben.
Als extra optie kun je jouw poster inlijsten. Een mooie strakke lijst om jouw poster geeft de kaart een luxe uitstraling.

De opties van een stadskaart poster

In ons assortiment vind je talloze stadskaarten. Deze stadskaarten geven jou een bovenaanzicht van je favoriete stad als een soort plattegrond. Je kunt kiezen voor een afdruk van één van de grote steden van Nederland, maar je vindt in ons assortiment ook stadskaarten van Duitse steden en steden uit Oostenrijk. Er zijn dus genoeg verschillende steden te vinden en jouw favoriet zit er vast tussen!
Wil je liever een andere materiaalsoort voor jouw stadskaart? Dan vind je op Wereldkaarten.nl nog een aantal materiaalsoorten waar je de kaart op af kunt laten drukken. Je kunt namelijk ook kiezen voor een stadskaart op canvas, hout, aluminium of glas. Met keuze uit deze verschillende materiaalsoorten en diverse formaten, kun je jouw stadskaart volledig naar jouw wensen laten maken. Heb je besteld? Dan gaan wij hem zo snel mogelijk voor je maken en wordt hij binnen 5 werkdagen verzonden. Bekijk snel de opties en bestel jouw poster stadskaart!


Bestel een stadskaart poster