Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Stadskaart op aluminium

Stadskaart op aluminium

Een stadskaart op aluminium is een interessante toevoeging in je woonkamer. De stadskaart geeft een luxe uitstraling aan jouw wand en de zilver metallic kleur ziet er erg strak uit, wat jouw muur een chique tintje geeft. In onze collectie kun je stadskaarten vinden van steden in Duitsland, Nederland en Oostenrijk.

Stadskaart afdrukken op aluminium

De stadskaarten kun je op 3 mm aluminium laten drukken, wat vormvast is en goede hechting geeft. De foto op dibond is van licht en dun materiaal en het RVS zorgt ervoor dat de foto van metaal van de beste kwaliteit is. De foto word geborsteld op aluminium met een waterbestendige coating. Je kan elke stad uit ons assortiment laten afdrukken. Zodra je de foto print besteld hebt, wordt deze zo snel mogelijk afgedrukt en dan word het binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd, zodat je de muurdecoratie snel in bezit hebt. De steden die wij aanbieden om te printen op aluminium zijn niet alleen steden in Nederland, maar ook steden in Duitsland en Oostenrijk, zoals Amsterdam, Berlijn en Innsbruck.

Aluminium stadskaart: de muurdecoratie voor aan de wand

Je hebt verschillende formaten dibond foto´s die variëren van 20x20 tot 146x301 cm. De foto kun je binnen en buiten gebruiken als wanddecoratie, doordat deze stevige lagen heeft die de aluminium foto ijzersterk maakt. De foto print heeft wittinten, maar ook zilvergrijze kleuren en heeft een gladde structuur met veel details. Wij hebben gekozen voor wit, omdat deze kleurechtheid geeft op aluminium plaatmateriaal en er een industrieel accent wordt gegeven aan de dibond foto. Grijp je kans en bestel je favoriete stadskaart op aluminium voor aan je wand!


Bestel een stadskaart op aluminium