Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Landkaart Nederland

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Landkaart Nederland

Een landkaart van Nederland is erg leuk om in huis te hebben. Als echte Nederlander is een kaart van ons land natuurlijk hartstikke geschikt voor in huis. Een Nederlandse kaart is binnenkort bij ons beschikbaar. Kaarten van de hele wereld met landen namen kun je nu al bij ons bestellen, maar een wereldkaart Nederland nog niet. De landkaart van Nederland kun je af laten drukken op 6 verschillende materiaalsoorten. Kies jij voor een landkaart op canvas, hout, plexiglas, aluminium, poster of behang? Wanneer je jouw Nederlandse landkaart besteld hebt, wordt deze zo snel mogelijk afgedrukt, verpakt en verzonden!

  • Af te drukken op verschillende materialen
  • Diverse formaten
  • Voordelig!

Eindeloze mogelijkheden met een landkaart van Nederland

In veel woontrends van dit moment worden kaarten ter decoratie aan de muur gehangen. We zien dit in woonbladen, tv programma’s en interieurwinkels. Wanneer jij een kaart Nederland bestelt, doe je dus mee met de nieuwste woontrend! In ons assortiment is keuze uit veel landkaarten van Nederland en er zit dus voor iedereen wel een geschikte landkaart of wereldkaart tussen.
Een Nederland kaart is hip en daarnaast kun je er ook nog iets van leren. Een beetje meer topografische kennis van je eigen land kan natuurlijk geen kwaad. Je ziet er alle 12 provincies van Nederland op. Leuk voor jong en oud!
Door de ruime keuze en de verschillende materiaalsoorten kun je een stadskaart, landkaart of wereldkaart volledig aanpassen naar jouw wensen. Zo past hij zeker in jouw interieur. Ook is er keuze uit verschillende formaten. Ga jij voor een grote kaart, zodat het een echte eyecatcher wordt in je interieur of ga je liever voor iets kleiner?

Jouw landkaart Nederland inlijsten

Landkaarten, wereldkaarten en stadskaarten zijn super trendy voor aan de muur. Wat de kaart nog meer uitstraling geeft, is een lijst. Je kunt jouw landkaart van Nederland inlijsten, wanneer je deze op canvas of poster af laat drukken. Deze lijsten kun je als extra optie bestellen. Voor een landkaart op canvas kun je een baklijst bestellen. Jouw canvasdoek komt hierbij in de bak te liggen, wat voor een zwevend effect zorgt. De poster kun je gewoon inlijsten in een strakke lijst. Een landkaart omlijsting geeft jouw print een luxere uitstraling.

Bekijk snel onze collectie landkaarten van Nederland en bestel jouw favoriet!

Het bestellen van een landkaart van Nederland gaat als volgt...

Een landkaart Nederland kopen gaat erg gemakkelijk. Allereerst selecteer je de kaart van jouw keuze. Vervolgens kun je een keuze maken uit één van onze vijf materiaalsoorten, waarop je de wereldkaart Nederland wilt af laten drukken. Je kunt kiezen voor een landkaart op canvas, hout, aluminium, glas of poster. Heb je een materiaalsoort gekozen? Dan kun je vervolgens het gewenste formaat kiezen en je bestelling afronden. Wanneer je besteld hebt, wordt jouw landkaart Nederland op maat gemaakt en binnen 5 werkdagen verzonden. De verzendkosten van een Nederlandse kaart bedragen € 5,95. Thuis kun je met onze simpele ophangsystemen gemakkelijk een landkaart Nederland ophangen. Ben je nou op zoek naar een kaart van jouw favoriete Nederlandse stad? Kijk dan eens naar onze stadskaarten. Wij bieden van alle hoofdsteden van de 12 Nederlandse provincies (en Amsterdam) prachtige kaarten aan.

Bestel vandaag nog jouw favoriete landkaart van Nederland op Wereldkaarten.nl!

Bestel een landkaart