Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Landkaart

Landkaarten

Direct uit voorraad leverbaar
Kies jouw favoriete design


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze landkaarten:

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Landkaarten ter decoratie aan de muur

Een landkaart ter decoratie aan de muur is hip en een trend die in veel interieurstijlen terugkomt. Deze prachtige kaarten kun je af laten drukken op allerlei materiaalsoorten. Je hebt keuze uit: hout, glas, canvas, aluminium en posterpapier. Bijvoorbeeld een landkaart op hout past in bijna elk interieur en geeft een prachtige uitstraling. Er zijn talloze mogelijkheden. Wanneer je een landkaart bij ons bestelt, wordt deze natuurlijk zo snel mogelijk verzonden!

Diverse formaten!
Snelle levering!
Voordelig!

De mogelijkheden van een landkaart

Er zijn talloze manieren om je lege muren te decoreren. Bij Wereldkaarten.nl vind je een prachtige decoratie voor aan de wand voor een lage prijs. Naast wereldkaarten, vind je in ons assortiment nu ook verschillende landkaarten. Dit is een erg trendy muurdecoratie, die in veel interieurs past. In ons assortiment vind je een ruime keuze uit landen, die afgedrukt kunnen worden op een materiaal naar keuze. Voor een neutrale look kun je kiezen voor een landkaart op canvas of poster. Voor een luxe uitstraling kun je een land af laten drukken op glas of aluminium. Als laatste is het nog een optie om een landkaart op hout af te laten drukken. In ons assortiment heb je veel keuze en met deze verschillende materialen kun je de kaart volledig bij jouw interieur matchen. Onze klanten waarderen ons met een 9,3, dus je bent verzekerd van goede kwaliteit én goede service!

Een wandkaart bestellen

Het bestellen van een landkaart (wandkaart) gaat erg gemakkelijk. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit alle landen, selecteer je jouw favoriete kaart. Vervolgens selecteer je het gewenste materiaal en formaat waarop je de kaart af wilt laten drukken. Nadat je je favoriete wereldkaart, formaat en materiaal hebt gekozen, is het tijd om je wereldkaart te bestellen. Heb je jouw favoriete kaart al besteld? De verzendkosten bedragen € 5.95, tegen deze prijs heb jij jouw landkaart binnen de kortste keren in huis. Je kunt dus snel jouw land aan de muur hangen en genieten van de prachtige wanddecoratie.

Bestel vandaag nog jouw favoriete landkaart bij Wereldkaarten.nl!

Bestel een landkaart