Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Landkaart op hout

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Landkaart op hout

Ben jij op zoek naar een originele nieuwe wanddecoratie? Dan ben je bij Wereldkaarten.nl aan het juiste adres. Je hebt hier namelijk keuze uit heel veel verschillende mooie kaarten. We bieden hier kaarten aan in allerlei soorten en maten. Abstracte kaarten of juist geografische kaarten, je vindt het hier allemaal. Maar naast wereldkaarten hebben we nu iets nieuws, de landkaart op hout! Een afdruk van Nederland afgedrukt op hout. Deze afbeeldingen zijn minimalistisch en passen daardoor in elk interieur. Neem een kijkje naar de afbeeldingen en kies jouw favoriet.

Nederland op hout aan de wand

Een landkaart in het interieur is helemaal hip. We zien deze trend veel terug in woonmagazines en woonprogramma’s. Een groot voordeel aan deze muurdecoratie is dat ie goed in elke inrichting past. Ook in die van jou! Je kunt je kaart op verschillende soorten hout laten afdrukken. Elk van deze houtsoorten heeft z’n eigen kenmerken. Kies het hout dat het beste bij jouw inrichting past. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten landkaarten te verkrijgen. Een omtrek van Nederland bijvoorbeeld, of een omtrek van het land waarin ook wegen zijn weergegeven.

Specificaties landkaart op hout

Zoals gezegd kun je de kaart op verschillende soorten hout laten afdrukken. Je hebt de keuze uit de volgende soorten:
vurenhout. Deze houtsoort heeft een duidelijke structuur waarin nerven, noesten en vlammen zichtbaar zijn. Wanneer je dit materiaal gebruikt als wanddecoratie weet je zeker dat het eindresultaat een uniek eigen karakter heeft;
multiplex. Dit is onze goedkoopste houtsoort. Multiplex is plaatmateriaal, waarbij er dus geen naden zijn. Deze houtsoort is sterk en licht.
Al onze houtsoorten zijn duurzaam en zijn voorzien van een PEFC keurmerk. Jouw landkaart op hout wordt met passie en vakmanschap gemaakt. Onze houtproducten zijn dan ook onafhankelijk als beste getest. Wil je jouw landkaart toch op een ander houtproduct laten afdrukken, zoals steigerhout? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Houten landkaart met whitewash behandeling

Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je aangeven of je jouw landkaart op hout met of zonder whitewash wilt laten drukken. Een whitewash is een witte laag die op het hout wordt aangebracht voordat de landkaart erop wordt geprint. Hierdoor is de houtkleur en structuur minder goed zichtbaar door de kaart heen. Door de witte ondergrond zijn kleuren helderder en details beter zichtbaar. Wanneer je niet kiest voor een whitewash wordt de afbeelding rechtstreeks op het hout gedrukt. De houtstructuur en kleur is hierdoor licht zichtbaar door de foto heen. Kleuren zijn hierdoor vaak donkerder. Houdt hier rekening mee! Laat een afbeelding van jouw favoriete land afdrukken op een landkaart op hout en geniet elke dag van deze hippe muurdecoratie!