Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Landkaart Duitsland

Landkaart Duitsland

Met de landkaart Duitsland haal jij de Germaanse cultuur op een stijlvolle manier in huis. Een Duitse landkaart aan de muur kun je in allerlei soorten en maten bestellen. In ons assortiment bieden we je dan ook een ruime keuze aan prints van Duitsland en verschillende materiaalsoorten. Zo kun je de landkaart precies naar jouw wensen laten maken. Ga je voor een plattegrond print van de Bondsrepubliek of juist een kleurrijke afbeelding? Op welk materiaal laat je de kaart afdrukken? Er is keuze uit canvas, poster, hout, glas, aluminium en behang. Bekijk snel jouw favoriete print van een landkaart Duitsland!

BINNENKORT TE BESTELLEN

Jouw unieke Duitse landkaart aan de wand

Duitsland, een prachtig land waar veel mensen op vakantie gaan, wonen en/of werken. Heb je een liefde voor Germanië? Dan is het extra leuk om iets Duits aan de muur te hangen! In ons assortiment vind je verschillende prints van Duitse landkaarten. Kies je voor een kleurrijke kaart, een realistische landkaart of een grafische, plattegrond achtige kaart? Voor elk interieur is een passende print van de Bondsrepubliek te vinden.

Wanneer je een poster print hebt gekozen, kun je vervolgens het materiaalsoort en het formaat gaan kiezen. Hierbij is de keuze ook weer ruim. Je kunt een landkaart van Duitsland af laten drukken op canvas, poster papier, hout, aluminium of plexiglas. Een landkaart op canvas of poster heeft een neutrale uitstraling en is erg betaalbaar. Plexiglas geeft een mooie glans en laat het zonlicht er mooi doorheen schijnen. Aluminium geeft een stoere en industriële look aan je kaart. Als laatste heeft een houten landkaart een warme en stoere uitstraling. Je kunt de landkaart van Duitsland dus helemaal naar je wensen en interieurstijl laten maken.

Kies extra opties voor jouw landkaartprint van Duitsland

Wanneer je een landkaart van Duitsland gaat bestellen, zijn er verschillende opties. Wanneer je de kaart, het materiaal en formaat aangegeven hebt, zijn er nog een aantal mogelijkheden. Allereerst kun je bij een canvas landkaart een baklijst bestellen. Deze lijst geeft een strakke rand rondom je doek heen. Hierbij kun je kiezen voor een lijst in het wit, zwart of houtkleur. Bij veel materiaalsoorten kun je een ophangsysteem bij bestellen, zodat je de kaart zo snel en makkelijk mogelijk aan de muur hangt. Als laatste kun je bij een landkaart op canvas en hout ervoor kiezen om een set van 100 prikvlaggetjes te bestellen. Zo kun je bijhouden welke steden je allemaal bezocht hebt. Bekijk snel de mogelijkheden en bestel jouw landkaart Duitsland!