Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Landkaart op canvas

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Landkaart op canvas

Een landkaart op canvas is hartstikke uniek en hartstikke in. Bijna niemand heeft een foto op canvas als muurdecoratie aan de wand te hangen. En al helemaal niet zo’n hippe als deze. Doordat er op deze canvas foto een landkaart staat met alleen de omtrek van het land en soms wat wegen of meren, geeft dit een uitermate unieke en hippe uitstraling. De canvasdoeken staan prachtig in elk interieur en toveren jouw huis om tot een huis dat rechtstreeks uit een tijdschrift zou kunnen komen. En het foto canvas met landkaart is ook nog eens milieuvriendelijk, snel bestellen dus!

Foto op linnen van een landkaart

Als je een landkaart laat afdrukken op een canvas doek wordt deze heel zorgvuldig afgedrukt door een speciale UV-printer met reukloze inkt van goede kwaliteit. Door deze manier van printen is je landkaart foto op doek bestendig tegen de UV-stralen van de zon en kun jij jouw canvas print met landkaart dus ook op een plekje aan de muur hangen waar de zon volop schijnt, want de kleuren zullen altijd kleurecht blijven. Het canvas afdrukken wordt door professionals gedaan, zo weet je altijd dat jouw fotoprint de perfectste wanddecoratie ooit wordt. Je kunt het schilderij van een landkaart op vele verschillende plekken hangen zoals je woonkamer, slaapkamer, wc of kantoor.

Een landkaart op schildersdoek

Ook al is dit fotoschilderij niet door van Gogh of van Rijn gemaakt, het kan net zo schatrijk aan je muur staan omdat onze professionals hun uiterste best hebben gedaan om de allermooiste landkaart ooit voor jou op tafel te zetten. De landkaart foto is strak gespannen om een massief houten frame dat niet krom trekt. Het hout waarvan de frames, de spietjes en de baklijsten zijn gemaakt is PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout uit hout verantwoorde bossen. Hartstikke milieuvriendelijk en hartstikke groen dus! en heldere afdruk die niet glimmend aan de wand is, is gemaakt voor elk interieur. Jouw schilderij laat je woning extra hip lijken. Het linnenschilderij is ook een mooi cadeau om te geven aan een studente die net op kamers is gaan wonen en niet schatrijk is bijvoorbeeld, kan door middel van jouw cadeau zich een beetje rijker voelen. Koop vandaag nog voor jou of voor iemand anders een landkaart op canvas bij WereldKaarten.nl!