Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Gadgets

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De kleinste accessoires bedrukt met een kaart van de wereld

Met de gadgets van Wereldkaarten trek jij letterlijk en figuurlijk de wijde wereld in. Onze nieuwste producten zijn over het algemeen niet groot, maar wel van die handige kleine spulletjes die je bijna nooit bedrukt ziet met wereldkaarten. Zeg nou zelf: waar vind je speelkaarten of theedoeken die bedrukt zijn met wereldkaarten? Met zo’n cadeautje verwen jij jezelf of anderen, en ben je ook nog eens origineel. Er zijn maar weinig mensen die gadgets als bovengenoemd met daarop een kaart van de wereld hebben. Wij hebben de beschikking over producten zoals:

  • een kleur en leer tafellaken met wereldkaart;
  • een portemonnee;
  • toilettas;
  • paraplu;
  • een set van 36 kleurpotloden;
  • lunchtrommel.

Uiteraard hebben we nog veel meer producten, maar kijk hiervoor verder op onze site. Hou er rekening mee dat al deze producten dus worden bedrukt met wereldkaarten. Dit maakt deze producten tot volwaardige en onderscheidende producten, waardoor dit een leuk koopje kan zijn.

Profiteer van de voordelen van Wereldkaarten.nl

De meeste mensen gaan minimaal een keer per jaar op vakantie, en zien daarom iets van de wereld. Deze avontuurlijke toeristen vergeten zeker niet dat er ook andere mooie bezienswaardigheden zijn dan alleen Nederland. Zo’n kaart van de wereld op een gadget die jij vaak nodig hebt, dat is toch leuk? Maak het afwassen leuker door met een theedoek van een wereldkaart af te drogen, of blijf zelf droog met een wereldse paraplu! Bij Wereldkaarten.nl heb je bovendien de volgende voordelen:

  1. uitstekende kwaliteit, aangezien wij als beste zijn getest door de Consumentenbond;
  2. een veilig en online bestelsysteem;
  3. de klantenservice die voor je klaar staat om vragen te beantwoorden.

Voor wereldse spulletjes zit je bij Wereldkaarten.nl dus wel goed. Deze spulletjes kun je namelijk niet alleen meenemen op reis de wereld rond, maar het is ook nog eens bedrukt met diezelfde wereld. Leef je uit tussen alle gadgets van Wereldkaarten.nl en geniet snel van een mooie accessoire die handig is voor vele klusjes!