Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Houten wereldkaart ikea

Een houten wereldkaart ikea, is helaas niet de kwaliteit waar wij naar streven. Onze kwaliteit wereldkaart is namelijk van de hoogste kwaliteit, wij bieden onze houten wereldkaart aan op verschillende soorten hout. Door de keuze tussen verschillende soorten hout, in verschillende formaten zit er voor iedereen wel een mooie wereldkaart tussen. De wereldkaart ikea kan niet in deze behoefte voorzien, daarom staan wij altijd voor jou klaar om jouw houten wereldkaart in orde te brengen. Bestel daarom in plaats van een ikea wereldkaart, een wereldkaart bij WereldKaarten.nl en wees gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wereldkaart ikea vergelijken

Een wereldkaart ikea bestellen lijkt op het eerste gezicht een goed idee, maar niets is minder waar. Een wereldkaart bij WereldKaarten.nl bestellen is namelijk een veel beter idee, niet alleen is deze goedkoper, maar de kwaliteit overstijgt de ikea wereldkaart ook nog eens. Daarnaast bieden wij vele verschillende prints op de wereldkaart aan van rustige, neutrale kleuren tot en met wereldkaarten die alle kleuren van de regenboog bevatten. Jij kunt simpelweg de wereldkaart op hout kiezen die het meest bij jou past, deze variatie in wereldkaarten is tevens iets wat bij de houten wereldkaart ikea ontbreekt. Voor de foto op hout wordt aangeraden om deze binnen te hangen, buiten is ook mogelijk echter kunnen de weersomstandigheden wel invloed hebben op de kwaliteit van de foto op hout.

Houten wereldkaart bestellen

In tegenstelling tot een wereldkaart poster ikea gaat bestellen, zoals je van ons gewend bent, zeer gemakkelijk met behulp van onze besteltool. Jij kiest de wereldkaart met print uit welke jou het meest aanspreekt, hierna kun kiezen op welke houtsoort deze gedrukt wordt. Vervolgens kies je de positie van de planken, deze kunnen horizontaal of verticaal bedrukt worden. Als laatste kies je het formaat voor jouw houten wereldkaart. Nadat je jouw houten wereldkaart samengesteld hebt, is er nog ruimte om eventuele accessoires toe te voegen denk hierbij aan prikvlaggetjes, een ophangsysteem of een whitewash behandeling. Als de bestelling naar believen is kun je verder gaan met bestellen, zodra je besteld hebt gaan onze medewerkers zo snel mogelijk aan de slag met jouw houten wereldkaart.

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw bij WereldKaarten.nl!