Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart op maat

Bij Wereldkaarten.nl bestel je gemakkelijk je wereldkaart op maat. Wij hebben een team van professionele vormgevers met veel ervaring voor je klaarstaan om al jouw wensen voor je nieuwe wereldkaart voor je te vervullen. Wil je bijvoorbeeld je wereldkaart in een andere kleur laten afdrukken? Of wil je foto’s aan je wereldkaart toevoegen? Bij Wereldkaarten.nl kan het allemaal. En je hoeft het niet eens zelf te doen: onze vormgevers helpen je graag een handje. Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken!

Persoonlijke wereldkaart op maat: een uniek cadeau!

Op Wereldkaarten.nl heb je een ontzettend ruime keuze uit wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten. Bovendien heb je ook een grote keuzeruimte wat betreft materialen en formaten. Toch kan het soms voorkomen dat een wereldkaart net niet helemaal is, zoals jij hem graag zou willen zien. Om toch aan je wensen te voldoen en iedereen blij te maken met een gave wereldkaart, hebben wij een team van ervaren vormgevers voor je klaargezet, die jou graag helpen bij het verwezenlijken van jouw perfecte wereld-, land- of stadskaart. Onze vormgevers kunnen erg veel voor je betekenen. Bijna alles is mogelijk! Wil je je wereldkaart bijvoorbeeld graag afdrukken op een formaat, dat je niet kunt selecteren in onze besteltool? Neem contact op met ons, dan zorgen wij ervoor dat jouw favoriete wereldkaart op het gewenste formaat wordt afgedrukt. Heb je een mooie wereldkaart gezien, maar wil je die wereldkaart graag in een andere kleur aan de muur hangen, omdat die kleur bijvoorbeeld beter bij je interieur past? Ook dat is mogelijk. Wij zetten de wereldkaart graag voor je om in de passende kleur. Misschien heb je wel mooie foto’s gemaakt tijdens je reizen en zou je deze graag aan de wereldkaart toe willen voegen, zodat je een echt persoonlijke en unieke wereldkaart krijgt. Wie weet heb je wel een toepasselijke quote of persoonlijke tekst, die je graag op je wereldkaart afgedrukt zou zien. Onze vormgevers doen het graag voor je!

Wereldkaart op maat bestellen

Heb jij een speciale wens? Laat het ons weten. Je kunt contact met onze vormgevers opnemen door te mailen naar info@wereldkaarten.nl. Op werkdagen zullen we binnen 24 uur (telefonisch) contact met je opnemen om alle mogelijkheden door te spreken. Onze vormgevers zullen hierna een “opzet” maken. Na goedkeuring van jouw kant laten wij je wereldkaart op maat afdrukken. De prijs van een wereldkaart op maat is afhankelijk van je wensen. Uiteraard kunnen we dit (telefonisch) bespreken!

Neem contact met ons op