Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Stadskaart op plexiglas

Stadskaart op plexiglas

Een stadskaart op plexiglas is een wanddecoratie met een luxe, glansrijke uitstraling. Van alle hoofdsteden van de Nederlandse provincies kun je een stadskaart af laten drukken. Daarnaast vind je ook stadskaarten van steden uit Duitsland en Oostenrijk in ons assortiment. Ben je op citytrip geweest of heb je om een andere reden een favoriete stad? Laat deze dan afdrukken op een formaat plexiglas naar keuze en wij gaan hem zo snel mogelijk voor je maken!

Waarom een stadskaart op plexiglas?

Zoals je misschien wel weet, zijn stadskaarten erg trendy. Je ziet ze terug in veel woonprogramma’s en op websites als Pinterest. Stadskaarten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij Wereldkaarten.nl kun je dan ook kiezen uit verschillende steden en materialen. Waarom zou je dan nu juist kiezen voor een stadskaart op plexiglas? Plexiglas is een hele bijzondere materiaalsoort met een karakteristieke uitstraling. Bij een plexiglas landkaart kan het zonlicht van achteren door je foto schijnen, wat een mooi, glanzend diepte-effect geeft. De wanddecoratie wordt geleverd met een plastic beschermfolie. Zo kun je eerst je stadskaart ophangen en als laatste het folie verwijderen. Zo hangt jouw decoratie krasvrij en zonder vingerafdrukken aan de muur. Voor € 7,95 bestel je een ophangsysteem, waarmee je makkelijk jouw stadskaart op kunt hangen. Zet je de stadskaart liever neer op bijvoorbeeld een muurplankje? Dan kun je de glazen stadskaart ook zonder ophangsysteem bestellen.

Kies jouw favoriete stadskaart op plexiglas

Dat plexiglas een super geschikt en origineel materiaal is om een stadskaart op af te laten drukken, hebben we je hierboven verteld. Nu is het tijd om je favoriete stadskaart te kiezen. Je kunt kiezen uit alle provinciale hoofdsteden van Nederland, maar ook Duitse en Oostenrijkse steden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stadskaart van Berlijn, Keulen, Wenen of Innsbruck. Alle stadskaarten zijn vormgegeven in zwart-wit tinten met een grafische uitstraling. Onze stadskaarten geven een bovenaanzicht van de stad met een plattegrond look. Door de neutrale uitstraling past een stadskaart in elk interieur. Of je nu een modern interieur hebt of juist een vintage woonkamer: een stadskaart past er zeker bij. Bekijk snel alle mogelijkheden en bestel jouw favoriete stadskaart op plexiglas!


Bestel een stadskaart op plexiglas