Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Stadskaart op hout

Stadskaart op hout

Een stadskaart op hout is een leuke manier om je muur aan te kleden. Het grafische uiterlijk van de stadskaart en het hout gaan goed samen. Het hout geeft de kaart een stoere en warme uitstraling, waardoor het in veel interieurs past. In ons assortiment vind je stadskaarten van hoofdsteden in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Je kunt de stadskaart niet alleen op hout af laten drukken, maar ook op andere materiaalsoorten. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een canvas stadskaart, een stadskaart op poster, glas of aluminium.

Een stadskaart op hout afdrukken

De zwart-witte stadskaarten uit ons assortiment hebben een strak uiterlijk. De zwarte lijnen geven de kaart een grafisch uiterlijk. Op deze manier wordt een soort plattegrond van de hoofdstad afgedrukt. Dit bovenaanzicht van de stad van jouw keuze is super leuk voor aan de muur.
Onder de stadskaarten in ons assortiment vallen verschillende categorieën. Je kunt namelijk kiezen voor één van de hoofdsteden in Nederland, maar je vindt er ook kaarten van hoofdsteden van Duitsland en Oostenrijk.
Je hebt naast hout de mogelijkheid om een stadskaart af te laten drukken op canvas, poster, plexiglas of aluminium. Zo kun je de stadskaart precies aanpassen aan de stijl van je interieur.

Een stadskaart op hout aan de muur

Wanneer je kiest voor een stadskaart op hout, kun je kiezen uit één grote houtplaat of juist voor meerdere planken. Voor de meest strakke uitstraling, kies je voor een plaat. Hierbij heb je geen zichtbare naden in je stadskaart. Wanneer je voor planken kiest, kun je aangeven of je de planken in horizontale of verticale richting wilt hebben. Je kunt jouw muurdecoratie dus volledig naar jouw wensen laten maken.
Als extra optie kun je een set van 100 prikvlaggetjes af te drukken, waarmee je jouw favoriete delen van de stad aan kunt geven of er zelfs kleine polaroid foto’s mee kunt ophangen. Op deze manier kun je jouw wanddecoratie een persoonlijk accent geven.
Voor extra gemak kun je een ophangsysteem bestellen voor maar € 3,47. Op deze manier hang je makkelijk en snel jouw houten stadskaart aan de wand.
Bekijk de verschillende stadskaarten en bestel jouw favoriete stadskaart op hout voor aan de muur!


Bestel een stadskaart op hout