Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Stadskaart op canvas

Stadskaart op canvas

Met een stadskaart op canvas kun je jouw favoriete hoofdstad aan de muur hangen. Stadskaarten aan de muur zijn tegenwoordig erg trendy en kunnen eigenlijk niet meer ontbreken in je interieur. Er is keuze uit stadskaarten uit verschillende landen. Je kunt kiezen voor een stadskaart van één van de Nederlandse steden, maar in ons assortiment vind je ook stadskaarten van Duitsland en Oostenrijk. Naast canvas, kun je ook op andere materialen een stadskaart af laten drukken. Bekijk snel alle stadskaarten en bestel jouw stadskaart op canvas!

Een stadskaart op canvas van jouw favoriete stad

De stadskaarten uit ons assortiment zijn een super leuke manier om jouw lege muur stijlvol aan te kleden. De stadskaarten zijn in het zwart-wit geprint en geven je een bovenaanzicht van de stad van jouw keuze. Je kunt kiezen voor Amsterdam, maar ook voor jouw favoriete studentenstad, zoals Groningen. Daarnaast kun je ook kiezen voor hoofdsteden uit Duitsland en Oostenrijk.
De stadskaart van jouw favoriete hoofdstad kun je af laten drukken op een materiaal naar keuze. Je kunt kiezen voor het mooie canvas, maar in ons assortiment vind je ook de mogelijkheid om een stadskaart voor aan de muur af te laten drukken op bijvoorbeeld poster, hout, plexiglas of aluminium. Zo is er voor elk interieur een passende materiaalsoort te vinden.

Waarom een stadskaart op canvas?

Canvas is een super geschikt materiaal om de stadskaart op af te laten drukken. Het canvas heeft namelijk een neutrale uitstraling, waardoor het in veel interieurs past. Bij Wereldkaarten.nl worden onze kaarten gedrukt op stevig, 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik en gespannen op een houten spieraam frame van 2 cm dik.
Daarnaast kun je bij een kaart op canvas leuke extra opties bestellen. Je kunt namelijk jouw stadskaart op canvas inlijsten met een baklijst. Deze lijst geeft jouw canvasdoek een zwevend effect, wat erg mooi staat. Hierbij heb je keuze uit een stijlvolle zwarte, witte of houtkleurige lijst. Daarnaast is er ook de optie om een set van 100 prikvlaggetjes te bestellen, waarmee je de favoriete delen van jouw stad of land aan kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld dan ook leuke polaroid foto’s ophangen met behulp van deze prikvlaggetjes.

Bekijk snel de verschillende kaarten en bestel een stadskaart op canvas!


Bestel een stadskaart op canvas