Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Wereldkaart ophangen Ophangsysteem

Heb je je favoriete wereldkaart inmiddels uitgezocht? En weet je ook al welk materiaal je wilt als ondergrond voor je wereldkaart? Goedzo! Dan is het nu tijd om een ophangsysteem te bestellen. Door een ophangsysteem bij je wereldkaart te bestellen, hang je je kunstwerk gemakkelijk en snel op. Geen geklooi met touwtjes of lijm, zelfs met twee linkerhanden moet dit lukken. Een ophangsysteem zorgt ervoor dat je wereldkaart recht aan de muur hangt en dat de wereldkaart voor iedereen zichtbaar is. Een ophangsysteem is optioneel, je kunt je wereldkaart ook prima neerzetten op de kast of op een plankje aan de muur.

Onze ophangsystemen

Voor iedere materiaalsoort hebben wij een ophangsysteem. Hierdoor wordt jouw wereldkaart op de manier opgehangen, die het best bij het materiaal past. Zo gebruiken we voor een wereldkaart op hout een ophangsysteem met kartelrandje, net zoals bij een wereldkaart op canvas. Het enige wat je hoeft te doen, is het ophangsysteem aan je wereldkaart te bevestigen. Sla daarna een spijker in de muur en hang je wereldkaart met kartelrandje hieraan. Makkelijk, toch? Ben je nu bang dat je zelfs die spijker niet recht in de muur kunt krijgen? Dan heb je vast wel een handige buurman.
Voor een wereldkaart op aluminium gebruiken we een plaksysteem. Het ophangsysteem plak je op de achterkant van de aluminium plaat en deze hang je weer aan een spijkertje aan de muur. Kind kan de was doen!
Ga je voor een wereldkaart op glas? Goede keuze, want bij dit materiaal krijg je RVS afstandhouders. Gemakkelijk aan je foto te bevestigen en door de duidelijke handleiding ook zomaar aan de muur.
Ben je nu bang dat het je echt allemaal niet gaat lukken? Dan ben je misschien het best uit met een wereldkaart op poster. Deze kun je gewoon met een paar punaises of een stukje plakband ophangen. Niks moeilijks aan, dus!

De ophangsystemen kun je tijdens het bestelproces aan je winkelmandje toevoegen. De prijs is afhankelijk van het materiaal waarvoor het ophangsysteem wordt gebruikt. Bij ieder ophangsysteem zit een duidelijke handleiding. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Bestel een wereldkaart