Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Landkaart Europa

Landkaart Europa

Een landkaart Europa past eigenlijk in ieder interieur. Als je in mooie steden bent geweest of gefascineerd bent om erheen te gaan, haal dan een kaart met enkele prikvlaggetjes en markeer de steden die je gaat bezoeken. Je kunt de kaart op poster, aluminium, plexiglas of textielposter krijgen. Koop nu een landkaart Europa die jij verdient - een kaart die mooi en nauwkeurig is!

BINNENKORT TE BESTELLEN

Gedetailleerde kaart Europa

De Europese landkaart kan zeer leerzaam zijn, maar wist je dat het ook een hele leuke woondecoratie is? Het is een geweldig stuk woningdecoratie als je houdt van educatieve, geeky en nostalgische elementen. Het is ook een bepalende aanvulling op het huis van een reis- of topografie liefhebber. Het werkt ook als decoratief behangpapier dat niet absoluut verschilt van de gebruikelijke landschappen en dierenposters. Ze voegen een intellectuele vibe toe met een leuk effect. Misschien hou je van Europese literatuur, kunst of steden - bij ons kun je altijd een landkaart Europa kopen die bij jou past!

Verschillende lijsten voor een landkaart Europa poster

Er zijn verschillende lijsten die wij aanbieden voor elke wereldkaart Europa. Onze keuzes zijn:

  • Aluminium lijst

  • Plexiglas lijst

  • Geen lijst - textielposter, ook bekend als schoolplaat

  • Geen lijst - gewone poster

Alle door ons aangeboden lijsten zijn super stevig en mooi afgewerkt. Frame of geen frame, wij zorgen ervoor dat de randen schoon, uitgevouwen en perfect zijn. De textielposter is zorgvuldig gemaakt zodat de print er netjes uitziet. Zo weten we dat jij een stijlvolle poster kaart Europa krijgt!

Extra’s bij een landkaart Europa

Met een landkaart Europa met hoofdsteden kunt je ook pinvlaggetjes extra aanschaffen. De pinnetjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen: canvas of hout. Op deze manier kunt je altijd de plekken die je hebt bezocht, of in de nabije toekomst wilt bezoeken, vastpinnen. Ook als je niet zo'n grote reiziger bent, kun je altijd het gevoel hebben dat je er een bent.

Literatuurfans kunnen de steden waar ze boeken hebben gelezen, of kunst en cultuur van hebben bestudeerd, vastpinnen. De pinnetjes kunnen helpen om eindeloze spelletjes en activiteiten te creëren.

Een landkaart Europa kopen

Het online selecteren en kopen van een Europese landkaart is nog nooit zo eenvoudig geweest. In slechts 4 stappen heb jij er al eentje besteld:

  1. Kies een favoriete kaart

  2. Kies een materiaal

  3. Selecteer een formaat dat bij de woninginrichting past

  4. Kies een geschikt ophangsysteem en prikvlaggetjes

Meer opties voor een landkaart Europa poster

Naast bijvoorbeeld een gedetailleerde kaart Europa, is er nog veel meer keuze. Je kunt kiezen voor een andere kaart, zoals een lokale kaart van Europa of een kaart met alleen steden. Er zijn kaarten beschikbaar die alleen hoofdsteden tonen, zonder de namen van de landen. Zoals we al eerder zeiden, is afwisseling de essentie van het leven, en we hebben genoeg te bieden, maar zonder jou in de war te brengen!