Kortingscodes en aanbiedingen van Wereldkaarten.nl

Ben jij ook zo gek op korting? Wij in ieder geval wel! Dit is dan ook precies de reden waarom je bij Wereldkaarten.nl doorlopend gebruik kunt maken van een standaardkorting. Met de kortingscode Wereldkaarten15 ontvang je maar liefst 15% korting op al onze wereldkaarten en ben je er altijd zeker van dat je het goedkoopste uit bent. En zeg nu zelf: je wereldkaart wordt toch veel leuker wanneer je weet dat je de laagste prijs betaald?

Voordelen van Wereldkaarten.nl

  • Gemakkelijk bestelsysteem!
  • Super heldere afdruk
  • Keuze uit meer dan 90 wereldkaarten
  • Dé nummer 1 in foto op canvas printen in Nederland en België.


Direct Bestellen

Wereldkaart op canvas met korting Wereldkaart op glas met kortingWereldkaart op hout met korting

Soorten wereldkaarten

Wij bieden je ruim 90 verschillende wereldkaarten aan op 6 verschillende materialen. Trendy, gedetailleerd, speciaal voor kinderen en historische wereldkaarten. Bekijk hier enkele opties:

 

Direct Bestellen

De kortingscode is helaas niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt ook niet verrekend over eerder geplaatste bestellingen.


Kortingscodes voor speciale en feestelijke dagen

Voor feest- en speciale dagen hebben wij vaak unieke kortingscodes. Zo kun je een speciale kortingscode verwachten voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moeder-/Vaderdag, Sinterklaas of Kerst. Op dit moment hebben wij geen speciale kortingscodes voor je klaar staan, maar je kunt natuurlijk altijd onze standaardkorting gebruiken!