Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Hoe werkt het bestellen?

Stap 1: Kies de categorie. Je kiest uit een van onze vier categorieën.

 

Stap 2: Kies de wereldkaart die je graag aan de muur wilt hebben of cadeau wilt geven. Herhaal de hier beschreven stappen, als je meerdere foto's wilt bestellen.

 

Bekijk alle wereldkaarten

 

Stap 3: Kies een materiaalsoort waarop je de wereldkaart geprint wilt hebben. Je kan de afbeelding op verschillende soorten materialen laten printen. Zo kan je kiezen uit een foto op canvas, foto op hout (in diverse soorten), foto op aluminium, foto op glas of een foto op een poster.

Let op: hout is een natuurproduct en werkt onder invloed van het toe- en afnemen van de luchtvochtigheid en temperatuur. De kieren tussen de planken kunnen door het krimpen/uitzetten van het hout groter/kleiner worden.

Stap 4: Kies een formaat. Je hebt de keuze uit 11 verschillende formaten.

 

Stap 5: Kies eventuele extra’s. Afhankelijk van de gekozen materiaalsoort, kan je kiezen voor extra producten, zoals ophanghaakjes, een lijst (alleen bij canvas) of prikvlaggetjes.

Stap 6: Gegevens invullen en bestelling afronden. Aan het einde van je bestelling vul je jouw gegevens in. Dat kan zowel met als zonder het aanmaken van een account. Met het kiezen van een betaalwijze rond je je bestelling af.


Jouw bestelling wordt binnen 5 werkdagen verzonden!

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen