Unieke kaarten die je alleen hier ziet! Verstuurd binnen 1-3 werkdagen

Trendy

Trendy Wereldkaarten

Bij een moderne / trendy wereldkaart gaat het om het ontwerp! Hier is het belangrijker dat het er mooi en hip uitziet, dan dat hij precies goed af te lezen is. Op deze moderne wereldkaarten is vaak niet precies te zien waar landsgrenzen lopen of wat de exacte locatie van een land of stad is. Hippe wereldkaarten zijn met name artistiek, modern en decoratief en zijn in vele kleurstellingen te bestellen.


Profiteer nu van KORTING!


 Ook gemakkelijk via mobiel te bestellen
 Gebruik code SALE30 en ontvang direct 30% korting
 De korting is geldig op al onze producten, behalve fotobehang


Onze trendy wereldkaarten:

De mogelijkheden van trendy wereldkaarten

Bij trendy wereldkaarten draait het niet om de topografie, maar om het design. Deze kaarten zijn niet precies goed af te lezen, maar bevatten een hippe print. In deze categorie vind je diverse, moderne wereldkaarten met elk een unieke print.

Eén van onze prachtige, trendy wereldkaarten is de wereldkaart met flamingo’s. Deze kleurrijke wereldkaart staat erg mooi op een saaie muur. In combinatie met de juiste materiaalsoort wordt het een echte eyecatcher. Hippe wereldkaarten zijn met name artistiek, modern en decoratief. Je vindt ze dan ook in alle kleuren in ons assortiment. Heb je liever een zwart-wit kaart? Dan is de wereldkaart met vliegen een erg mooie muurdecoratie.

Daarnaast vind je in deze categorie wereldkaarten, waarbij de landen uit letters vormgegeven zijn en grafische kaarten met stippen of bolletjes. Heb je liever een wereldkaart die meer op een schilderij lijkt? Dan vind je hier ook wereldkaarten met een print van ecoline, aquarel verf, gekleurde inkt of zwarte inkt. Kortom, er zit dus voor iedereen wel een passende wereldkaart tussen.

Zo’n wereldkaart met unieke print is niet alleen erg leuk voor in je eigen interieur. Ook is het een aanrader om er één cadeau te geven aan een echte reiziger. Kun je zelf niet kiezen? Dan is de Wereldkaarten.nl cadeaubon een leuk alternatief.

Het bestellen van een trendy wereldkaart

Het bestellen van een wereldkaart uit deze trendy categorie gaat erg makkelijk. Selecteer als eerste de kaart van jouw keuze. Vervolgens kun je het gewenste materiaal en formaat selecteren. Heb je jouw bestelling geplaatst? Dan wordt deze door ons persoonlijk afgedrukt, ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. De verzendkosten van de kaarten bedragen € 5,95.

Bestel vandaag nog jouw trendy wereldkaart bij Wereldkaarten.nl!

Bestel een trendy wereldkaart