Zoekplaatje aluminium

€ 34,95

  Met passie en vakmanschap gemaakt
  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Deze wereldkaart is echt een zoekplaatje. Des te langer je er naar kijkt des te meer je ontdekt! Wie heeft de fiets al gevonden?
Selecteer het gewenste product:

* Verplichte velden

€ 34,95
 

Productbeschrijving

Wereldkaart op aluminium

Een foto op aluminium (ook wel dibond genoemd) is een strakke (met moderne uitstraling) manier om een wereldkaart af te drukken. We maken gebruik van wit dibond, waardoor de achtergrond van de door u gekozen Wereldkaart optimaal tot zijn recht komt.Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

U kunt uw Wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat uw Wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij u, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto ziet u een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto ziet u hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas er uit ziet. Zoals u ziet worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door uzelf te bevestigen en zodra u dat heeft gedaan is de foto op aluminium van uw Wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!