Wereldkaart zitzak


De meest indrukwekkende woondecoratie voor in huis is de wereldkaart zitzak! Wil jij je huis graag wat meer inrichten naar de laatste trends van het moment? Dan moet je zeker deze ontzettend gave zitzak met wereldkaart in huis halen. Een wereldkaart op zichzelf is al een echte musthave, maar met deze zitzak wereldkaart zit je helemaal goed! Waar wacht je nog op? Snel bestellen!

Onze wereldkaarten op zitzak:

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Zitzak met wereldkaart erop afgedrukt

Een wereldkaart op een zitzak: het klinkt je misschien een beetje vreemd in de oren, maar het zal je zeker niet tegenvallen. Wij van Wereldkaarten.nl zijn er zelf namelijk ook ontzettend enthousiast over. Het staat ontzettend gaaf en je komt het zeker niet snel tegen in huis bij vrienden of familie. Met een wereldkaart, afgedrukt op een zitzak ben je verzekerd van een originele, unieke woondecoratie! Wanneer je besluit een zitzak met wereldkaart te bestellen, drukken wij één van de wereldkaarten uit ons assortiment af op een hippe zitzak. Een zitzak is altijd een goede toevoeging aan je interieur. Het ziet er leuk uit en het zorgt ook nog eens voor een extra, comfortabele zitplaats. Het liefst zou je er de hele dag in blijven zitten, toch? De zitzakken, die wij aanbieden, zijn bedrukbaar met iedere wereldkaart uit ons assortiment. De keuze is volledig aan jou. Wil jij een vintage touch aan je zitzak geven? Dan ga je gewoon voor één van onze historische wereldkaarten. Wil je liever een gedetailleerde wereldkaart op je zitzak? Ook mogelijk!

Bedrukte zitzak

De zitzakken worden aan beide kanten bedrukt in full color print. De kleuren worden helder weergegeven en de wereldkaart wordt scherp afgedrukt. De zitzak is gemaakt van een sterke stof en is slijtvast. Zo kun je er een hele lange tijd van genieten. Wil je niet alleen binnen kunnen genieten van een wereldkaart zitzak, maar ook buiten? Naast een zitzak wereldkaart voor binnen bieden wij nu ook een wereldkaart zitzak voor buiten aan. Deze zitzak voor buiten is waterbestendig en de print zal niet verkleuren door de zon. Zo kun je in de zomer heerlijk buiten op je zitzak wegdromen en denken aan de reizen die je nog wilt maken! Beide zitzakken met wereldkaart zijn verkrijgbaar in twee formaten: 135 x 135 centimeter of 135 x 175 centimeter.

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen naar je volgende reis, terwijl je op de zitzak met wereldkaart zit? Bestel dan snel jouw persoonlijke wereldkaart zitzak!