Wereldkaart staal

BINNENKORT TE BESTELLEN!

Een wereldkaart staal is dé musthave van deze tijd. Wanneer je eens iets heel anders dan de standaard wereldkaarten aan de muur wilt hangen, dan is deze wereldkaart van staal misschien wel even een kijkje waard. De bijzondere en unieke uitstraling van een wereldkaart staal zal zorgen voor een echte eyecatcher aan de muur. Deze trend mag je echt niet missen!

Onze stalen wereldkaarten:

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Wat is een wereldkaart van staal?

Zoals de naam natuurlijk ook al duidelijk zegt, is deze wereldkaart gemaakt van staal. Staal is misschien niet het materiaal waar je snel aan zult denken om een wereldkaart op af te laten drukken. Klopt ook, want bij een wereldkaart staal wordt er ook geen wereldkaart afgedrukt. Bij al onze andere materialen kun je een ontwerp kiezen, die we vervolgens op het materiaal afdrukken. Wanneer je kiest voor een stalen wereldkaart, snijden wij de vormen van de wereld uit één grote stalen plaat. Hierdoor krijg je allerlei losse onderdelen en continenten van de wereld, die je later thuis op de goede manier aan de muur kunt hangen. Doordat de delen van de wereld dus niet “vastzitten” op bijvoorbeeld houten platen of een canvasdoek lijkt het net alsof de wereld los aan de muur hangt en zweeft. Dat geeft een erg mooi effect!

Wereldkaart van staal aan de muur

Natuurlijk krijg je er een precieze aanwijzing bij hoe en waar je de landen aan de muur moet hangen, zodat er geen té grote ruimtes tussen de continenten zitten en de continenten op de goede plek zullen hangen. De wereldkaart staal is gemakkelijk aan de muur te bevestigen met het bij te bestellen ophangsysteem. Het klusje is binnen enkele minuten geklaard. Nadat je de wereldkaart van staal hebt opgehangen, kun je genieten van deze prachtige wanddecoratie. Het staal van de wereldkaart zorgt voor een stoere en industriële uitstraling en past goed thuis in moderne interieurs. Wat wij van Wereldkaarten.nl erg leuk vinden aan deze stalen kaart is dat hij magnetisch is. Hierdoor zou je met kleine magneetjes op de kaart kunnen aangeven welke landen je al eens hebt bezocht, welke landen nog een bezoekje verdienen of hoe je volgende roadtrip eruit gaat zien. Bovendien kun je met de magneten mooie foto’s van je afgelegde reizen aan de stalen wereldkaart bevestigen. Wat ook een erg leuk idee is, is om uit ieder vakantieland een bijzonder magneetje mee te nemen en deze bij thuiskomst aan de stalen wereldkaart te bevestigen. Zo blijf je altijd een mooie herinnering houden aan je vakanties en maak je je wereldkaart staal nog persoonlijker!

Ben jij ook zo enthousiast? Bestel snel je eigen wereldkaart van staal!