Wereldkaart met prikvlaggetjes


Een wereldkaart met prikvlaggetjes is een leuke vorm van wanddecoratie en een perfecte manier om bij te houden welke landen jij al bezocht hebt. Je bestelt een doosje met 100 plastic prikvlaggetjes voor € 8,95. In het doosje vind je 5 verschillende kleuren vlaggetjes, namelijk: rood, wit, blauw, geel en groen. Je bestelt de vlaggetjes als extra optie bij een wereldkaart. Je wereldkaart met prikvlaggetjes wordt natuurlijk zo snel mogelijk verzonden!

Bij al onze wereldkaarten op canvas en hout kun je prikvlaggetjes bestellen!

Wereldkaarten met prikvlaggetjes:


Een wereldkaart met prikvlaggetjes

Wereldkaarten zijn tegenwoordig erg trendy om aan de muur te hangen. Je kunt ze dan ook op verschillende materialen bestellen. Voorbeelden hiervan zijn canvas, poster en kurk. Een wereldkaart aan je muur is al een hele leuke decoratie, maar je kunt het nog leuker maken door er prikvlaggetjes bij te gebruiken. Op deze manier kun je bijhouden welke landen je al bezocht hebt en bedenken welke je allemaal nog wilt bezoeken. Je kunt de prikvlaggen in allerlei soorten wereldkaarten steken, bijvoorbeeld een wereldkaart op canvas, poster, hout of kurk.

Het doosje met prikvlaggetjes bevat 100 plastic vlaggen in 5 verschillende kleuren. Dit zijn witte, groene, blauwe, gele en rode vlaggetjes. Met deze verschillende kleuren op je wereldkaart creëer je een speels en vrolijk effect. Met 100 vlaggetjes kom je een heel eind. Waarschijnlijk kun je hier alle landen die je bezocht hebt wel mee aangeven. Deze prikvlaggetjes zijn niet alleen leuk voor op wereldkaarten, maar ook voor op landkaarten.

Wereldkaart met pins

Lijkt het je leuk om bij te houden welke landen je al eens hebt gezien of welke landen je echt nog eens moet bezoeken? Dan kun je daar natuurlijk onze speciale prikvlaggetjes voor gebruiken. Je kunt echter ook pins in je wereldkaart op hout of wereldkaart op canvas prikken. Bij pins kun je denken aan bijvoorbeeld speldenknopjes of Google Maps-pins. De pins druk je gemakkelijk in het hout of canvas en verwijder je ook weer, zonder grote gaten achter te laten. Heb je geen pins in huis? Bestel dan onze 100 prikvlaggetjes, die speciaal bedoeld zijn voor wereldkaarten.

Punaises voor je wereldkaart

Punaises heeft iedereen wel in huis. Dat is handig, want punaises zijn ook prima geschikt om in het hout of canvas te steken. Punaises heb je in alle soorten en maten en ook in veel verschillende kleuren. Door allerlei verschillende maten en kleuren punaises in je houten wereldkaart of je wereldkaart op canvas te steken, ontstaat er een erg kleurrijke en speelse wereldkaart. Met de punaises kun je ook weer op een handige manier bijhouden welke landen nog op je bucketlist staan of kun je je toekomstige roadtrip uitstippelen. Tof! Liever prikvlaggetjes? Die bestel je bij ons al voor € 8,95 (100 stuks)!

Prikvlaggetjes bij jouw wereldkaarten bestellen

Wanneer je graag prikvlaggetjes voor bij je wereldkaart wilt bestellen, gaat dit erg gemakkelijk. Allereerst kies je de wereldkaart die jij graag wilt. Vervolgens selecteer je de gewenste materiaalsoort en het formaat. Eventueel kun je er nog voor kiezen om een lijst of ophangsysteem bij te bestellen. Onderaan de besteltool vind je de mogelijkheid om de 100 plastic prikvlaggetjes te bestellen voor maar € 8,95. Heb je dit allemaal aangegeven? Dan kun je jouw bestelling afronden. Wanneer je een wereldkaart met vlaggetjes bestelt, wordt deze vanzelfsprekend zo snel mogelijk verzonden!

Bestel vandaag nog prikvlaggetjes voor bij je wereldkaart voor € 8,95.

Kies eerst je wereldkaart en selecteer bij Prikvlaggetjes 100 stuks ''Ja''.