Wereldkaart op prikbord

 

Nieuw bij Wereldkaarten.nl is de wereldkaart op prikbord. Deze wereldkaart is gemaakt van kurk en heeft daardoor hele leuke mogelijkheden! Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je hem aankleedt. Je kunt bijvoorbeeld vlaggetjes, stickers of punaises gebruiken om de landen die je bezocht hebt te markeren. De wereldkaart van kurk is te bestellen in diverse formaten. Wanneer je de wereldkaart op kurk besteld hebt, wordt hij binnen 5 werkdagen verzonden!

  Diverse formaten verkrijgbaar
  Leuk te decoreren met vlaggetjes of punaises
  Rechthoekig of uitgesneden

Onze prikbord wereldkaarten:

 


De mogelijkheden van een wereldkaart op prikbord

Zoek je nog een leuke en functionele muurdecoratie? Dan is een kurkwereldkaart prikbord erg leuk. Kurk is tegenwoordig super trendy voor in het interieur. Je ziet het overal terug. Hoe leuk is het dan om jouw muur te decoreren met een wereldkaart van kurk? Deze wereldkaart ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens functioneel. Je kunt hem namelijk zelf decoreren met bijvoorbeeld vlaggetjes, stickers of punaises. Markeer hiermee alle landen, die je al bezocht hebt of juist de landen die je nog wilt bezoeken! Je kunt hem dus volledig naar jouw stijl decoreren. Wanneer je de wereldkaart op een groot formaat af laat drukken, wordt het een echte eyecatcher in je interieur en trekt het dus zeker de aandacht. Je kunt de wereldkaart rechthoekig af laten drukken of uit laten snijden in de vorm van de wereld.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor een echte reiziger? Dan is de wereldkaart van kurk een super leuk cadeau.

Landkaart prikbord

Je eigen land als prikbord, hoe leuk is dat! Met de prikbord landkaart van Wereldkaarten maak je van een afbeelding van Nederland een prikbord. Dit bord van kurk met de omtrek van een land is net als een wereldkaart prikbord decoratief en functioneel. Je vrolijkt je interieur op met een hippe landkaart en kunt het bord daarnaast gebruiken om foto’s en andere briefjes op te prikken. Bij Wereldkaarten.nl vind je de meest goedkope landkaart prikborden, voor de beste kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met de beste materialen.

Het bestellen van een wereldkaart op prikbord

Je kunt kiezen uit twee soorten wereldkaarten. Namelijk een rechthoekige kaart met een wereldkaart erop afgedrukt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een prikbord in de vorm van de wereld. Deze wordt speciaal voor jou uit kurk gesneden. Jij kiest het formaat en wij gaan de wereldkaart prikbord maken. Ook is de wereldkaart prikbord goedkoop. Zo kun je met elk budget een prikbord landkaart bestellen.

Heb jij een wereldkaart op prikbord besteld? Dan gaan wordt hij binnen 5 werkdagen verzonden. De verzendkosten van deze kurkwereldkaart zijn €5,95.

Bestel vandaag nog jouw wereldkaart op kurk bij Wereldkaarten.nl!