Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Muursticker wereldkaart (binnenkort te bestellen!)

Een wereldkaart muursticker is de perfecte wanddecoratie voor iedere avonturier en wereldreiziger. Kies voor een muursticker van een wereldkaart als je simpel en snel je interieur een make-over wilt geven. Gebruik onze prikvlaggetjes, stippel je reis uit en kies je eindbestemming. 

Direct te bestellen op FotobehangFactory.nl:

>> Muursticker Wereldkaart bestellen

Gemakkelijk: een wereldkaart sticker

Een muursticker is echt op en top gemak. Een sticker met een wereldkaart heeft op de achterkant namelijk een plaklaag, waardoor je wereldkaart sticker binnen enkele seconden aan de muur “hangt”. Het enige wat je hoeft de toen, is de folie verwijderen, waardoor de plaklaag vrij komt. Er hoeven geen spijkers en schroeven aan te pas te komen, dus zelfs wanneer je twee linkerhanden hebt, moet het met deze muurstickers van de wereld helemaal goed komen. De wereldse muursticker kan overal opgehangen worden: boven de bank, aan een grote lege muur, op je slaapkamer, waar jij wilt! Kies tussen onze vele varianten, van modern, gekleurd of zwart wit tot een vintage wereldkaart. Voor ieder interieur hebben wij een passende kaart. De keuze is aan jou!

 

Hip & handig!

Dat een wereldkaart in je interieur hip is, is inmiddels wel duidelijk. Naast een wereldkaart op bijvoorbeeld hout, aluminium of behang is een muursticker van de wereld het meest handig! geen gaten in je muur, geen plankje waar je doek op staat, maar eenvoudig een sticker op de muur plakken. Gebruik daarnaast onze google markers, welke je eenvoudig op de sticker plakt, om aan te geven wat jouw volgende uitdaging wordt. Vergeet niet alle mooie plekjes te markeren waar je al geweest bent! Een muursticker van onze aardbol is dus niet alleen mooi, maar vooral hip en handig. Goede reis!