Magnetische wereldkaart

De nieuwe trend is een magnetische wereldkaart op whiteboard materiaal. Deze wereldkaart heeft talloze mogelijkheden, wat hem zo leuk maakt! Je kunt namelijk met magneten en whiteboardstiften op jouw wereldkaart landen aangeven die je al bezocht hebt of nog wilt bezoeken. Doe mee met de nieuwste trend en bestel snel een whiteboard wereldkaart! De magnetische wereldkaart is ook een super origineel reiscadeau.

BINNENKORT TE BESTELLEN

Wat is een magnetische wereldkaart?

Welke reizen heb jij al gemaakt en welke zou je nog graag willen maken? Een middel om jou hiermee te helpen, is een wereldkaart! In ons assortiment vind je wereldkaarten op allerlei verschillende materialen, prints en formaten. Nieuw is de magnetische wereldkaart. Hierbij is de wereldkaart afgedrukt op whiteboard. Dit materiaal is super leuk, want je kunt er van alles mee. De wereldkaart is allereerst natuurlijk magnetisch. Je kunt dus met magneetjes jouw wereldkaart decoreren. Geef hiermee bijvoorbeeld aan welke landen je bezocht hebt of de landen die je nog wilt bezoeken.
Whiteboard materiaal is verder ook erg handig, want je kunt er namelijk op schrijven met whiteboard stiften en het vervolgens weer weghalen. Je hebt dus eigenlijk een whiteboard en wereldkaart in één. Om deze reden is de magnetische wereldkaart dan ook erg handig voor op het werk of je kantoor thuis. Zo kun je wegdromen bij de landen die je wilt bezoeken en er tegelijkertijd ook informatie over je werk op kwijt. Deze wereldkaart is niet alleen leuk voor werkdoeleinden, maar ook leuk voor in je interieur of op de kinderkamer. Het materiaal heeft een neutrale uitstraling, waardoor het op veel muren past. Je kunt niet alleen met de whiteboardstiften de landen aangeven, maar je kunt zo ook de routes van je toekomstige reizen uitstippelen en gemakkelijk wijzigen. Je veegt de stift er gemakkelijk weer af! De whiteboard wereldkaart is dus een super origineel cadeau voor de echte reisliefhebber!
Je bestelt de magnetische wereldkaart op whiteboard materiaal voordelig bij Wereldkaarten.nl. Wanneer je besteld hebt, ontvang je jouw wereldkaart op whiteboard snel in huis! Wil je een wereldkaart cadeau geven en kun je niet kiezen? Geef dan de Wereldkaarten.nl cadeaubon!

Bestel vandaag nog een magnetische wereldkaart bij Wereldkaarten.nl!