Wereldkaart kunst


Wij vinden dat een
wereldkaart kunst is. In ons assortiment vind je dan ook meer dan 50 verschillende prints van wereldkaarten. Je vindt in ons assortiment diverse wereldkaarten met een artistieke uitstraling, die echt op een kunstwerk lijken! Je kunt deze schilderij wereldkaarten af laten drukken op verschillende soorten materialen. Heb je besteld? Dan wordt jouw persoonlijke wereldkaart binnen 5 dagen verzonden.

Onze kunst wereldkaarten:


Waarom een kunst wereldkaart?

In ons assortiment vind je wereldkaarten voor elke kamer en elke stijl. We hebben onder andere geometrische wereldkaarten, kinderwereldkaarten, historische wereldkaarten en kunst wereldkaarten. Deze kunst wereldkaarten lijken op echte kunstwerken. Ze lijken bijvoorbeeld op schilderijen of tekeningen. Deze wereldkaarten hebben een hele unieke uitstraling.
Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit deze wereldkaarten van kunstenaars, moet je nog de materiaalsoort kiezen. Voor elk interieur is een geschikte muurdecoratie te vinden. Wanneer je een neutrale uitstraling wilt, is een wereldkaart op canvas of poster erg geschikt en ook voordelig! Voor een warme uitstraling, kun je kiezen voor een kunst wereldkaart op hout. Houd je meer van een industriële, stoere look? Dan is een wereldkaart op aluminium erg geschikt. Als laatste is er nog de mogelijkheid om de wereldkaart af te laten drukken op plexiglas. Het zonlicht kan mooi door het glas schijnen, wat een mooi effect geeft. Kortom, er is voor elk interieur wel een geschikte materiaal soort te vinden, zodat je de wereldkaart volledig naar jouw smaak kun af laten drukken.
Een kunst wereldkaart is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan iemand die erg van reizen houdt. Vind je het lastig om voor iemand anders te kiezen? Dan is de Wereldkaarten.nl cadeaubon een perfecte oplossing!

Hoe bestel ik een wereldkaart kunst?

Het bestellen van een artistieke wereldkaart gaat erg gemakkelijk. Allereerst selecteer je de wereldkaart, die jij graag afgedrukt wilt. Vervolgens kun je het materiaal kiezen en het formaat. Je kunt eventueel nog een ophangsysteem erbij bestellen, zodat je makkelijk en snel jouw wereldkaart op kunt hangen! Je bestelt een wereldkaart vanaf €9,95. De verzendkosten bedragen €5,95 en jouw unieke wereldkaart wordt binnen 5 werkdagen verzonden.

Bestel snel een kunst wereldkaart bij Wereldkaarten.nl!