Kras wereldkaart

 

  Kies uit meer dan 90+ unieke wereldkaarten
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Onze kras wereldkaart:


Landen open krassen op een wereldkaart

Kras de landen open waar jij geweest bent! Deze kras wereldkaart / scratch wereldkaart heeft een speciale eigenschap! Je kunt gemakkelijk aangeven in welke landen je bent geweest door deze landen open te krassen! Kraswereldkaarten zijn op dit moment super populair en deze mag dan ook zeker niet ontbreken in het huis van een wereldreiziger! De wereldkaarten zijn goudkleurig van zichzelf en hoe meer je open krast, hoe kleurrijker de wereldkaart wordt!

Scratch wereldkaart

Hip en trendy Wereldkaarten aan de muur zijn helemaal in. Dit jaar zien we wereldkaarten veel terugkomen in verschillende interieurstijlen. Omdat er kaarten zijn in verschillende stijlen en verschillende materialen, passen ze in elk interieur. Wij bieden historische wereldkaarten, gedetailleerde wereldkaarten, trendy wereldkaarten en kinderwereldkaarten aan. Naast deze verschillende stijlen kun je bij ons nu dus ook een wereld kraskaart bestellen! Op deze prachtige wereldkaart zijn alle landen weergegeven. Wanneer je dan naar een tropisch oord bent gereisd, kras je het land open op de kaart. Zo houd je gemakkelijk bij in welke landen je al geweest bent. Erg overzichtelijk en interactief. Daarnaast heb je een handig overzicht van de landen die je nog niet gehad hebt. Met de kaart als leidraad maak je gemakkelijk een keuze voor je volgende reis. Wanneer je de wereldkaart in je kamer hebt hangen, kun je er elke dag van genieten en beetje bij beetje een stukje wegkrassen op jouw poster.

Iedere keer dat je naar de wereldkaart met open gekraste landen kijkt, kun je weer wegdromen bij de mooie reizen die je gemaakt hebt. Wanneer er mensen op bezoek zijn, kun je naar aanleiding van de kaart heerlijk vertellen over de reizen die je gemaakt hebt. Genoeg gespreksstof om uren te praten. Ben jij zelf niet zo’n wereldreiziger, maar zoek je een cadeau voor iemand die erg van reizen houdt? Dan heb je nu het juiste cadeau gevonden. De ontvanger kan al zijn reizen in deze wereldkaart krassen.

Kraswereldkaart van Wereldkaarten.nl

Bij Wereldkaarten.nl werken we met de beste materialen. Wanneer je een scratch map wereldkaart bij ons bestelt, ben je dus verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast heb je keuze uit verschillende afmetingen en verschillende materialen. Bestel dus snel jouw wereldkaart om te krassen bij Wereldkaarten.nl!