Wereldkaart dekbed

BINNENKORT TE BESTELLEN!

Met een wereldkaart dekbed word je iedere ochtend stralend wakker. Tijdens je slaap kun je heerlijk verder dromen over alle mooie reizen die je al hebt gemaakt of waan je jezelf alvast op je nieuwe vakantiebestemming. Zo maak je niet alleen overdag de mooiste reizen, maar ook ‘s nachts. Met een dekbed wereldkaart creëer je een fijne sfeer en zul je iedere avond heerlijk in slaap kunnen vallen. Een wereldkaart op dekbed is dan natuurlijk ook hét perfecte dekbed voor de echte reiziger!

Onze dekbedden met wereldkaarten:

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Dekbed met wereldkaart

Tegenwoordig hebben wij bij Wereldkaarten.nl ook prachtig beddengoed met een mooie print van een wereldkaart in het assortiment. Met het beddengoed met wereldkaart van Wereldkaarten.nl ben je er zeker van dat je elke nacht onder een uniek ontwerp slaapt. In het assortiment hebben we een dekbed en kussensloop, die je zowel los als samen kunt bestellen. Beiden worden door onze hypermoderne textielprinter bedrukt met pigment inkten, waardoor de print jaren mooi blijft. Zowel het dekbed als de kussensloop kunnen gewoon mee in de wasmachine, mits je deze wast op maximaal 60 graden. Het beddengoed is ook prima geschikt om warm te strijken. Het bedtextiel met wereldkaart is huidvriendelijk, zacht en soepel en gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige katoensoort. De dekbedden zijn dubbelzijdig bedrukbaar met een wereldkaart. Je kunt er ook voor kiezen om één kant zwart-wit te laten.

Formaten en prijzen dekbed en kussensloop wereldkaart

Het wereldkaart dekbed leveren wij in 9 verschillende formaten: 140x200 cm, 140x220 cm, 200x200 cm, 200x220 cm, 240x200 cm en 240x220 cm. De vanafprijs voor een dekbed met wereldkaart is € 74,95. Deze prijs is exclusief kussensloop. Wil je er graag een kussensloop wereldkaart bij? Een kussensloop met wereldkaart is verkrijgbaar in het formaat 60x70 centimeter en kost € 29,95. Wanneer je je gewenste formaat en een mooie wereldkaart hebt uitgekozen, kun je je beddengoed met wereldkaart gaan bestellen. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. De verzendkosten bedragen € 5,95.

Wil jij ook iedere avond lekker in slaap vallen en weer opgewekt wakker worden? Bestel dan nú je wereldkaart dekbed!