Wereldkaart Ons dierenrijk - baby

€ 9,95

  Met passie en vakmanschap gemaakt
  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Met deze kleurrijke kinderwereldkaart met daarop leuke afbeeldingen, leert jouw kind op een speelse manier waar op de wereld welke dieren leven. De continenten zijn in verschillende kleuren ingekleurd.
Selecteer het gewenste product:

* Verplichte velden

€ 9,95
 

Productbeschrijving

Hieronder krijg je door middel van foto’s, met daarbij een korte uitleg, een goede indruk van hoe onze verschillende materialen.

Wereldkaart op canvas

Een foto op canvas is een foto op schildersdoek. De foto wordt geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat een soort fotoschilderij. De foto loopt door op de 2 centimeter dikke zijkanten. Om je canvas nog mooier uit te laten komen bieden we ook prachtige baklijsten aan in blank hout, wit of zwart. Bekijk ze snel hiernaast onder: lijsten en accessoires.

Wereldkaart op hout - Planken

Bij een foto op hout, opgebouwd uit planken, krijgt je pas echt het idee van een foto op hout. De vurenplanken worden aan de achterkant, door middel van twee dwarslatten bevestigd. Tussen de planken ontstaan naden, die zo klein mogelijk gemaakt worden om de foto zo mooi mogelijk weer te geven.
Wereldkaart op hout - Plaat

Wanneer je kiest voor een foto op een houten plaat, ontvang je een wereldkaart op een multiplex plaat. Deze plaat bestaat uit 1 geheel. Je ziet heel licht de houtnerven en eventueel aanwezige noesten in de foto terug komen. Dit is subtiel en absoluut niet storend.
Wereldkaart op aluminium

Een foto op aluminium (ook wel dibond genoemd) is een strakke (met moderne uitstraling) manier om een wereldkaart af te drukken. We maken gebruik van wit dibond, waardoor de achtergrond van de door u gekozen Wereldkaart optimaal tot zijn recht komt.Wereldkaart op glas

Iedereen die een foto op glas in het echt ziet, is er enthousiast over. Net als bij aluminium heeft een foto op glas een hele moderne en strakke uitstraling. Bestel het ophangsysteem erbij en een Wereldkaart op glas spat van je muur.
Wereldkaart op poster

Wil je een grote afdruk van een Wereldkaart, maar wil je hier niet teveel aan uitgeven? Dan is een wereldkaart op een poster het ideale product voor jou! De Wereldkaart wordt gedrukt op professioneel zijdeglans fotopapier. Door deze uitstekende kwaliteit kan je er jarenlang van genieten!

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

U kunt uw Wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat uw Wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij u, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto ziet u een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto ziet u hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas er uit ziet. Zoals u ziet worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door uzelf te bevestigen en zodra u dat heeft gedaan is de foto op aluminium van uw Wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!